Grattis till födelsedagen / Födelsedag

Vad håller skiner, det lyser Inom sitt område tips? Det kommer en hyllning till mamma, Guld blomma i handen.
Hur mycket är en kort tid när man fortfarande är som ny, tills du redan är för gammal!

Det är underbart att man och hustru tillsammans för att gå framåt och bakåt jāiemīlas. Det är den verkliga kärnan i äktenskapet - att hjälpa varandra att vara helt mänskliga, permanent och ansvarstagande varelser som inte flyr från livet.
går på vägen som kallas \"senare\", kommer du till torget kallas \"aldrig\".
kunskap han hade samlat från uppslagsverk och handböcker, men den visdom han hade gått, och till vänster mitt på vägen så tomt att han inte hade lyckats ses av bil nummer.
för att rädda människor är det tillåtet för honom att kunna tillfogas Smärta.
syftar inte till att föra sköte guld, du dömd - Lost and Found. På egen befintliga gainīties: push, rekyl, att förändras. Förändring - i guld och liten förändring, brud-of-bounds och höljet. Ändrad alla blir zvirgzdaini, passar endast för ögon dzirkstaini, från dig idag och i isolering, belastas med en känsla för framtiden. Det finns ingen det förflutna blandade, inte revs - framtiden sabradā stil. PLOk hedras, och damm hälla bekvämlighet, och kvarstår som ett verkligt värde. Vi har inte framtida noaudis, men med tiden sin egen Känslan. ***
anständig man, som håller fast vid sitt hus till den härskande trevnad är inte värdig namnet.
aldrig för sent att komma till sina sinnen och visdom: Men, om sant realiserade kommer för sent, det är alltid svårare att använda.
Eftersom tiden är oändlig, då hittills redan har gått oändlighet, så att eventuell
Utvecklingen måste redan förverkligats. Således kan en betydande utveckling vara något annat än upprepning.

Grattis till födelsedagen / Födelsedag