Grattis till födelsedagen / Födelsedag

marginaliseras till en extrem för att förstå vår ambitiösa handel med tjänster och jag är maktlös.
hur kraftfull, oavsett hur levande och ha sex Kör till en man och en kvinna, som alla levande varelser drar en obeveklig, ostoppbar ström, men bor i människan andra pirmspēks och endast mannen i mitten av andra varelser, och det är inte blandas med kraften av instinkt, inte med kön oddity, men det har sina rötter i mänskligheten, personlig tillgivenhet. . . . Icke-hunger-enheter enkel och unika personlighet, men efter anonym varelser, det motsatta könet och fortfarande betraktas som motsatsen till kärlek, som väljs, INKONVERTIBEL partners bekräfta självkänsla. Drive för egen-söka tillfredsställelse och partners omvandlas till målet funktionen ett tomt skal så snart detta mål uppnås.

Dreams Jag rusade till stjärnorna, Steg kalnip rusade att gå, Plötsligt så jag hamnade klyfta, Middagssol inställd. Guldiet mig på den soliga sidan, För att kunna donera spanjorerna blomstra.
Om en fattig mans styrka ligger i deras enhet, till de goda människor blir en kraft att göra detsamma.
Vår lycka är inte och kan inte vara i full tillfredsställelse, när ingenting kan vara mer vill främja endast en flackare vårt sinne. Endless sökandet efter nya nöjen och nya måluppfyllelse - det är lycka.
altruism är inte naturligt uppstår det alltid bara själv, från patmīlas ledningen. Patmīla kommer alltid Först blir det mycket starkt barn. Patmīlu också beats endast under korta perioder, och det bryter ut bara själva bäst. Och ändå är inte så intetsägande, intetsägande, sant, är ren som ett barn, och ingenting så hemskt självisk. \"Fyllas med barnen\" - inte ta en allegorisk men bokstavligen, \"Love er!\" - men barnen ofta tillbaka bästa bita på budet, men eftersom det är de är roliga, precis roligt att göra.
tillsyn mamma gråta.
Zakjiitis till sveetki trevligt , ägg Deej på alla hyllor. Chicken ryter : \ .
på bordet - vit, Faller till marken - gul.
Vem vet dåtid, nutid, vet inte, ja, men är det tillräckligt? Vem vet i framtiden, oavsett om det vet idag?

Grattis till födelsedagen / Födelsedag