Grattis till födelsedagen / Födelsedag

... Tyvärr huvudet lutas tyst tall, Falls blomma solnedgången lyser en varm, Nošalc bris - Relaxed till dusch, För att ge dig en ljus sand land Fader
Patchwork virrvarr av människor, vänner och fiender här tillsammans prisade Gud. Men hur många flyger siffran Kristi andliga ögon, och av dem som förstår Kristi evenģēlija grunderna? Eller renhet av hjärta, saktmod åtminstone dessa människor här som låtsas vara en modell för mänskligheten och helighet, eller här i den blinda karaktär är mer än Kristus den gudomliga tanken och ansträngning?

mörk natt. Du har inget liv, inte år - dag inte tillämplig. Traukmē sitt liv som en träff från en hög kulle tittar. Brībies, Enkät - varför alltid fallet, som om döden bēgdams, körde? Nu sa jag adjö till livet - livet Locket har inte tid.
Snövit går till läkaren, Ginekalogam sorg säger: Santa-gammal get Spruce hängde sig själv och bang, Kottar och barr regnade Tomtar eller bakom skrattet dog.
Man kan vara endast så länge slaveri, medan han var i sin anden är så svag som lyssnar till din röst anledning.
Jorden är rund, och vi runt varje morgon och återgå till samma tankar.
\"söndra och härska\" - en smart idé, men \"tillsammans och flytta\" - ännu klokare.
Se upp för människor språk. Publiken är mycket huvuden, och Sålunda är många fördomsfull ögat, skärning tungor. Förtappade dåligt språk - det denigrates dygd i sig, om tilldelas ett nedsättande smeknamn - sa adjö till det goda rykte.
ibland dekorera väggarna med uttryck, men aldrig - till mekaniska satser.
När öde av några av de fördelar tilldelas, vilket ja han är inte värdig, och avundas oss vaknar bara för att vi älskar sanningen dusmojamies att det inte tar hänsyn till fördelningen av dessa förmåner, då avundsjuka ursäktligt.

Grattis till födelsedagen / Födelsedag