Grattis till födelsedagen / Födelsedag

Benefactor Doggies Vars namn hade Dumuks, När hittade glass. O! - Antingen måste köra till skjulet, Jāaiznes nätta lillasyster - Brūnītei hund! Men. . . hur han spekulerar: \"Om från kylan Brūnītei hosta ifrån? Om någon av influensa Det börjar bli sjuk? Då pulvret är så svårt att dricka det, Och Dr durs med en spruta - oh! Och hon kommer att gråta i sorg: eller, eller!. . . \" - Nej, bättre än jag lida! - Nämnda Dumuks hundar. Och åt samma Allt farligt glass. . .
gå till polisstationen och anmäla jourhavande: - Idag har jag snodde en ädel halsband. - Lady, som den såg ut? - Hur sant. . .

Om vi ​​bara kunde försöka stoppa till varje pris bli lyckligtvis kunde vi mycket väl spendera tiden.
När man kommer bort, tillbringar han tid ägare, inte deras.
hur långsamt det tar dagar, när du är mycket små - de genomsyras av mirakel. Kära Mor, pappa! Gå långsammare för mig. Se med mina ögon. Upptäck nytt allt som du har glömt - alla de små mirakel: blommor och pöl, skal och fjädrar, småsten, regnbåge sida. Det är min gåva till dig.
nytta av smärtan - varning om de faror som de skall meddelas till oss, försöker undvika smärta, undviker vi förstörelse.
läcker nemitoši självständigt och som en flod, men inte utan ett samvete, till Om det vid en flod.
naturen och återvände leende mamma till oss i våra drömmar och vårdar våra fantasier.
Om vi ​​är säkra på att vi agerar, kommer vi att bli vinnare. Vi piesiesim Elephant Trunk till svans. Endast Var inte rädd. Kalender kan vi radera alla ord och skriva nya. Och varg vi för husdjur, igelkottar, harar, stirnubukus. Vi kommer från skogen med sina bröder, vildsvin, och hackspettar kommer att vara våra sättare. Vi audzēsim mossa hans hår - grå, grön och brun renar lavar. Hej, svart blåbär och tranbär rött! Hej alla ni som fastnat tuggummi skägg! Om vi ​​går barfota på konerna, kommer vi bli vinnare. Du är klok ekorre, du flyger som kabel mellan två trädtopparna. Du är rastlös och levande - du kommer att bli vår flagga. När vi går framåt, är ekorrarna flyger över skogen, och när kanten av skogen ska vi gå ut i alla de toppar viļņosies ekorrar. Vi överdriver inte. I själva verket är vi friskare, och våra bröder som bor i skogen, kommer vi att hjälpa dem. I själva verket har vi starkast. Våra muskler är bruna och svamp, och våra hjärtan som ett rådjur körs vackert. Från våra ögon när vi dör, det är gul. Vår mor lärde oss att ha ögon bara göra gott - nenoskaust, gul, hatar inte. Våra fäder har lärt, vargen näven jab i halsen, så det blir inga stängda käkar. Allt som knappt velkaties, kom, vi hjälper dig!
antiken, en sjöman under en kraftig storm Neptunus tillbringat de följande ord: \"O Gud, du rädda mig, om vi vill, du förstöra mig, om vi vill, men jag fortfarande fast i sitt hörn kommer att hålla. \"

Grattis till födelsedagen / Födelsedag