Grattis till födelsedagen / Födelsedag

För bra eller dåligt, vi kallar det, som bidrar till att våra bevarande av existens, eller skada, nämligen att öka eller minska vår förmåga att fungera.
sanna frihetens rike börjar först när jobbet slutar, dikterade av nödvändighet och externa beslutsamhet, därför till sin natur är det utanför området för materiella produktionen.

någonsin haft. Det kommer aldrig att upphöra! Alla djupa pārveikts till jord stenar. Efter midnatt på morgonen örat, så ljust och lystet, Och så blev människan med varje saulesgrižiem.
Janice Lång kjol Grass race utplånade; St Johns törst till barn, Hela natten līgodami.
Ingen ska lämna sin granne i nöd. Varje ansvar för att hjälpa din granne, om han vill till samma olycka.
olyckliga är själen, som är orolig framtid, och redan innan den olyckliga olyckan är en man som orolig för det, så alla deras behagar, förblev han till slutet. Han en stund av frid och kommer inte att förgås i väntan på framtiden närvarande kunde njuta.
Kom ihåg att okunskap inte uppstår som en följd aldrig ont, leder det till fel. Människor är fel att inte på grund av vet inte, men på grund av sig själva som kunniga.
av Jurgis till Midsummer Pojkar gick att passa, På kvällen, John Sagājuši svinstior Omfattar en grå gris, Nya dotter tänkande.
Lycka är att tillgodose våra önskemål.
Gör något av vad Kant lärde, i synnerhet på den moraliska lagen inte påverkas av ålder, passion och hängivenhet till ut och bara ha sunt förnuft? . . . . En hel del konstiga resultat från ålder och lugna visdom kombinationen.

Grattis till födelsedagen / Födelsedag