Grattis till födelsedagen / Födelsedag

Han trodde på drömmar fram till dess, då han gifte sig med sin drömtjej.
Du skulle vara fri från alla passioner, efter att du var så att jag skulle be till Gud bara vad man kan be någon förhandling.

kalken ljuset honungen dropp grenar, Detta ljus dras in och inte besviken, i steg om ditt land lind min - Du har lätt för att du behöver välsignelse. Till handleden av sommarblommor brunnar dras, bina i händerna neiedzeļ
stolar, stolar med ingen tid attecēji du med mig? Inte gått till sängs Hela dagen de stora vindarna.
heliga bok utseende på jorden är inte på något sätt bidrog till vice, brottslighet och katastrofen förlust.
är tårar förvandlas till ett fall som ger marken fuktig.
En av den sorgliga liv lagen - de så kallade barn otacksamhet. Detta är en obalans mellan lagen vad det innebär att varandra, fäder och barn. Fäder, barn, självförverkligande och kreativt arbete, övervinna ensamhet och löftet om odödlighet. Pappor till barn - förpliktelsen eller medlidande, eller i bästa, och så ointresserad osjälvisk hängivenhet till ämnet.
Det är lättare att problem om pesten har spridit sig till din granne.
Vetenskapsakademien och härkomst av konst har i stor utsträckning bidragit till vårt ter, skulle vi ha färre tvivel om betydelsen av om deras ursprung kan ha bidragit till våra dygder. . . . Om inte människan orättvisa, då bör vi eller juridisprudenci? Vad skulle historien om frånvaro eller tyrann, inte krig, inte en konspiration?
huvudet kudden kommer att göra, Då tar dig till söta drömmar Tja du vada drömmer spåret Jag säger godnatt

Grattis till födelsedagen / Födelsedag