Grattis till födelsedagen / Födelsedag

Sinnet av naturen utmärker sig genom sin feminina: att det aldrig Nej, men bara uppfattas är dess verksamhet riktad till en giltig målen både liv och vetenskap, och filosofin och även diktning inom området. Därför mänskligheten som sådan hänför sig till den meningen sfär. Men detta område kan inte Orsak Det finns inget snille, eftersom geniet är en objektiv observation styrka, vilket är ovanligt för de flesta. Det uttryck på ett tillfälligt, till exempel, även en vanlig individen kunna skriva poesi ciešamu. Men det framkom försvinner snabbt, som en vanlig man söker för hans stöd under abstrakta koncept för hur trött letar stol för besatt. Detta kan förklaras på ett sådant sätt att de flesta människor många av världens bara är intresserad av önskemål på objektet, vilket tillräcklig för att uppfylla den meningen. Här är anledningen publiken så lite intresserad av konst och vacker natur.
Sorg är att lägga till sig själva. Bättre att ta den och vår skyldighet - ska bli kul.

Sannerligen, sannerligen säger jag till er, om vetekornet faller i
ĀZĪTIS - SKOPULĪTIS Kid äng promenad kommer att gå. En mamma frågar: - Så var inte rädd - Son att se bra ut, Vit väst ger pa. Men när sonen kommer hem, Föräldrar eller svimningar flicka: - ME-e-e. . . Varför hem du kommer - Våt och izplūkāts någon form? - Kid arga ben tar: - Jag gick till floden för att dricka, Se: vit som jag - en annan Jag kryper ur vattnet front. Hans ögon ivrigt NIB: Jag vill ta bort floden Daugava. . . Ja då SADEV och sedan - Så att han inte tar det som är min!
Wood Tidigare våren. Redan i hela landet stubben Juice långsamt och slå upp. Och då sa: \"Jag n jag ringer dig Och ram apvīšos armar runt dig, Du kommer att veta - jag är i trädet Ni sakņojies hjärta läckage plåga Det är en bitter dryckenskap och tvingar allt Följaktligen kommer din frid hitta dig. \" Till toppen av saften steg långsamt. Redan behandlats i den roll som blad och blommor i åtanke Pazar och kraften under hans vikt, När virvelvind av sand över dem föll, Och ihåliga ievaidējies bröt träd. En annan rot jorden juice upp beat, Och harts stam norasoja alla Men någon sa - trädet bryter.
Allt som rör personer som inte räknas, ingen allmän giltighet. Den verkliga utrymmet finns inte tillgängligt för ögat, är det helt enkelt en ande, och dess värde bestäms av språk, eftersom språket binder allt.
metall, den mest värdefulla gömd i djupa, vener, som tilldelas generösa offentliga mödosamma ras. Hur behagar publiken, ger endast en mindre, ytlig glädje. Någon glädje som kommer utifrån, saknar en fast grund. Samīdi strejker och allt som är ljust ute, och vad du lovar till andra, sträva efter en riktigt bra och njuta av det som är ditt.
[Smart]. Övergiven några bilagor till resultaten är alltid glad och oberoende, han fungerar inte för sin frukt, även om det är upptaget i olika arbeten.
fördelar dessa vänner av varandra ser fram emot, är också baserad på ömsesidig tillgivenhet. Om dessa fördelar går förlorade, då vänskapen upphör att existera.
Det är bättre att vara fattig i en demokrati än att vara till synes lyckliga under överinseende av aristokratin, eftersom frihet är bättre än slaveri.

Grattis till födelsedagen / Födelsedag