Grattis till födelsedagen / Födelsedag

tyvärr saknas Fiction. Du, Life, till sin natur Var tråkigt, för enkel och samma. Negaidītība och Radītdziņa - Ni Mitt hopp för.
Winter Så tidigt som grindar öppna för vintern Kommer gamla mumien Med ark snö i din hand Och donerar dem till marken Top svart-vit mark Det bär en diamant smycken, Lysande stjärnor Night dekorera Täckt bastu grön Att regnet hade hydrering Även den gamla skolan Vinter apsegusi Drömmer under snön kronorna En skog av gran och tall Endast vita vägen Svarta hjul skenor Stork: s näste lönn Snö jērene huvud Shed bakom skolan på ängen Aizsnigušas dörrar / Anton Austrins /

Sasveicinājies med vodka, sa jag adjö till sinnet.
resa till Paris med sin fru är samma som en tur på Tulu med sina kockar.
motsats till en religiös fanatiker är inte fanatiska ateister, men den milda cyniker som inte bryr sig om Gud finns eller inte.
Om ditt liv är bitter, Gå Buco hans fru. Därefter öppna separerar diktning bärbara Och be till käre Gud.
Om denna värld det lönar sig att vara dygdiga, då den gemensamma känner vi tvingas att bli goda människor, men själviskhet till oss som helgon. Och som vi alla Änglar bor i den lyckliga land där det inte är nödvändigt hjältar. Men egentligen ser att girighet, hat, avund, stolthet, försummelse, lust och nesaprātība är oftast mer fördelaktigt än ödmjukhet, kyskhet styrka, visdom och rättvisa, och vi måste göra val - sedan stanna folket är vår skyldighet att avstå från frestelsen, även om vi riskerar att bli of Heroes.
Naturen insisterar på att en människa vara vaken från tid till annan glömt, här rötter tobaksrökning berusande dryck och opium vanor.
När rättvisa förlorat, sedan ingenting återstår att vara människa tilldela ett värde till liv.
hund, bunden till guldkedja, är och kommer förbli den enda hunden.

Grattis till födelsedagen / Födelsedag