Grattis till födelsedagen / Födelsedag

Inte för att flimmer, inte hackspetten En torr träd, träffar Cross - Fyra män gick längs vägen, De kommer inte tillbaka längre.
tendens till lycka är den mänskliga naturen givet, så det måste vara hans moraliska marken.

Vi motiverar våra misstag i sex sätt: förringa beklagar, tar det som ett oundvikligt, fokusera på orsakerna till dem, de ser bra och är glada att vi har kommit över dem. På den är upptagen även i bekymmersfritt!
Noskaņosim hans själ så att vi vill att det ska vara motiverat med hänsyn till omständigheterna, och att först och främst för dess avsedda ändamål utan sorg.
Vi höjer vårt rykte ensam, för att minska det till andra.
Kvinnor har mycket mer mod, sjukdom och död i sin värdar med högre självkänsla, har de mer medkänsla och mindre pretentiöst. Deras kvinnliga instinkt är mer tillförlitlig Guide till livet än vårt intellekt.
Dar `jag, du, pastaliņas, Köp mig en ståtlig` hatt, mig rock Shui, māmuliņa, gå till skolan (s) Jag kommer! Pieloc, syster, skola finska rika (i) delar: mitten av brödet riecentiņu, runt låtarna, sagor! Balina, här har tillräckligt med trumpet, låtens halmen fälla, delvis där skogen Mor kallade pastor Nightingale låtar. Jag går till (i) skolan (s), Smart iekrāties nyheter, människor växa i kärlek, anda av sann frihet. Stora kranar, så jag blir arājiņš mark-, sjö braucējiņis Reach of War jājējiņš häst.
utan bitterhet och mjuk människa, men de hårda, används för att göra mjuka hårda. Och ömhet uppväger förlusten av framgång och minskar mjuk. Samtida livet ger framgång bara kort skyms under övergången från ömhet till hård. Vår tid är att få värde ekonomiskt riktigt produktiv: han lägger för mycket gratis dyrbart material.
Mannen som ser livet som hur det är, men ge den en romantisk utseende, är dömd till förtvivlan.
makt över mänskliga angelägenheter beror enbart på konsten och vetenskapen, på grund av arten av regeln kan inte vara annat än i lydnad till den.

Grattis till födelsedagen / Födelsedag