Grattis till födelsedagen / Födelsedag

Du stänger inte inte rätt till Låg Låg himmel soltak. Och du håller dig borta echo och aldrig stänger inte betalas.
idisslingen om konst, kan de endast allmänna begrepp leder till absurditeter, skam på dig själv förr eller senare befinner sig vederlagt ART Dabo.

Allt verkade önskvärt i det förflutna - uppenbarligen galore förvandlas till ett livlöst och övergivna belastning - girighet för konfekt blir överflödiga och avsky mot trūdainu feed och gör det svårt att göra en sjuk kropp, - längtan efter det andra könet och njutning blir synlig i sin skrämmande nakenhet, som noģērbjot värme familj, vård av barn och offra och återbetalning av föräldrarnas omsorg, är ingenting kvar skönhet, och påminner om en öppen grav och död biologiskt nedbrytbara ruttnande kött.
som vill hänga, är det inte svårt att leda fram till slingan.
och plötsligt tystnaden att solen stoppar debesmalā och skogen själva växer där mūžīgāk. Övrigt - vitare snö faller i skogen till en annan. Å andra går och evigheten kommer. Och skogen själva växer där mūžīgāk. Ingenting - inte vill få, att inte ta det, ingenting. Men bara till en större tystnad Promatnākt, šurpaiziet. Och stå längre. Och alla har, utan att få något.
Vad tillägger rikedom väcker också oro.
dieniņas önskade Midsommarnatt vänta; När kvällen kom till St Johns, Iklädd en vit t-shirt.
framgång är ärliga och klokt folk. Ärlighet lust att utföra de uppgifter, men försiktighet - inte till dem.
Vänskap ofta slutar i kärlek, men kärleken till vänskap - aldrig.
klasslärare ställer en fråga, ange stimulerande? Elever säger att nu, men lite Peter: en naken kvinna. Lärare kastar Little Peter unpiekodina av klass i morgon för att komma till skolan med sina föräldrar. Nästa dag, går läraren i klassrummet och syn, flyttade som liten Peter från den första klassrummet i det förflutna. Läraren frågar var är föräldrarna. Little Peter uppfyllda, pappa sa, om du av dig naken kvinna inte är aptitlig sätt, då har du hittat en p ---- och förutse hålla anslutning på avstånd.

Grattis till födelsedagen / Födelsedag