Födelsedag hälsning / Födelsedag

emot mina hälsningar. . . Få mina hälsningar till er hängen att duvor står inför: Gemensamt livet att göra det till rosenbuske växer. Smärta och arbetet med att ytterligare förena själen till dig och säger: Fortune för att hitta kursen tvingar dig att gå till kretsen
Kom ihåg att en dag aldrig lämna dig en, I kommer till dig fira en födelsedag.

Årsdaghälsningkort - stormar , som šampaniešavilni ännu , Jubilee - älskande ord av mynta för hundra gadutās omkring dig blomstra !
Jag har länge väntat på denna dag med ett stort leende, säger en peņēmienā, gratulerar jag er på dig födelsedag!
Ha en väg mellan rosorna språng, sjunger näktergalen en låt. Kör på en dag vinna, ditt namn dag hälsning!
Jag tar en bit av blå himmel Och gör det sniegpulksteni närvarande Fler sticklingar av fitta lukt och full Sil, Det är allt jag vill att du ska donera. Jag skickar den här hälsningen björk glädje Vad förgyllning blomstrande hasselkvisten, Och en annan del simttūkstošs inhemska djur, Vilken glädje ditt hjärta kan ge!
Pappa, du var död ... Det är svårt att tro, I din röst låter varje ord fortfarande i öronen. Det verkar att leva i ditt hjärta att slå i bröstet, Vad är din död kan inte frånta mig. Eller det dör, gav de andra själva. Som donerade glädjen av andra njutning? Det är bara blommor som även på vintern nevīst, När alla trädgårdar kommer aizputina. Och skåpet från toppen av kronan i mig, Var annars i skogen hälsningen dagg KAIST. Jag undrar varför det verkar: anpassningen av ditt liv, Så enkelt men på samma gång hårt vacker.
Kärlek är ängeln hälsning konstellationer.
vara ung innebär att inte förlora glädjen av liv och glömma födelsedagar.
inklusive dess trädgård med blommor, Har inte de blad som faller. Inklusive egna gyllene dagar timmar. Inklusive egna nätter för stjärnorna. Antal av sina liv genom leenden, Men inte tårarna. Och för varje födelsedag Inklusive dess prestanda för vänner Men inte för år.

Födelsedag hälsning / Födelsedag