Födelsedag hälsning / Födelsedag

pūpoli skogen omgiven av blommor, Anemoner och skuggan av ett leende. Varje blad till solen sång sjunger, Och skickar varma hälsningar till dig.
Jag har länge varit denna dag framåt För ett stort leende, Peņēmienā man skulle säga, Jag gratulerar er födelsedag!

födelsedag i morgon Det märkliga andan Luktar som en klar Luktar som en ny jobb, Luktar nybakat bröd Och luktar vår. Bara du igen varv Som ekorren hjulet. (A apa)
till din födelsedag morgonen många vackra dröm Vits. För att göra dessa drömmar, Du har allt för att lyckas i livet!
Med vänliga hälsningar tvivlar på att det finns mer religiösa än hälften av de kombinerade religioner.
På den långa vägen vi går genom livet , Snälla , måne och stjärnor i en liten bit av kärlek .... Ha en bra födelsedag och stämningar till hjärta jublar ! Grattis på födelsedagen!
Och även om tidigt och du grät Har du går, planterats av din hand, gräver fortfarande och ZELS! Det šķirdamies du inte lämnar oss ännu, dock - Ställa de delar av dina styrkor har några bra drag. Men ditt minne, ditt namn på strängarna i våra själar lång, lång tid kommer att spelas under våren varma hälsning!
Jag tar en bit av himlen ziluUn genomgå en sniegpulksteni närvarande , men Pūpola och parfym lastat tallskog , allt du vill , jag skickar hälsningar dāvināt.Šai björk nöjen förgylla blomstrande hassel kvist , Och simttūkstošs mor partydjur , vad kommer ditt hjärta att vara glada att ge !
Den dag då du fruktar det senare är evigt liv födelsedag. Släpp en börda utan rädsla mer bocka av en avgörande lärdom : det är den sista och inte själen , men köttet . lv .
Hare blåste blå rök, Skickar hälsningar från mig; Det andra ögat Bola endast Att vara nospertas äggen, Respektera äggen på rätt sätt, Eftersom äggen börjar livet

Födelsedag hälsning / Födelsedag