Födelsedag hälsning / Födelsedag

dag som du fruktar det förflutna, har evigt liv födelsedag. Släpp en börda! Raugies utan rädsla mot den avgörande timme: det är det senare snarare än själen, men kött.
Zakjis blå duumus puuta, hälsningar från mig suuta! Det andra ögat Bola bara - Vara nospertas äggen. Respekt ägg taa kaa naakas på grund av den IPPC-olaam livet från resenärer! :)

emot mina hälsningar. . . Få mina hälsningar till er hängen att duvor står inför: Gemensamt livet att göra det till rosenbuske växer. Smärta och arbetet med att ytterligare förena själen till dig och säger: Fortune för att hitta kursen tvingar dig att gå till kretsen
födelsedag en gång per år Låter inte vänner dö av hunger Sätt på bordet sill svansen Men under bordet en låda öl Grattis på födelsedagen!
Födelsedag hälsningar
Kom ihåg att en dag aldrig lämna dig en, I kommer till dig fira en födelsedag.
Öppen glädje Och vet att lyckan sūrst, Själv verkar inte vara Och världen neatgrūst. Skönhet av öppen hjärtkirurgi Och låta tårar av regn, Vakna hjärtat att sätta en viskning Blick och varm. Grattis på födelsedagen, nål, din dag!
önskar dig lycka födelsedag Ty i dina dagar en hel del av ljusstrålar! Om vägen är tufft - att vara omgiven av familj vänner, Vad ger handen och på samtal.
hjärtlig hälsning Och sedan längs det gamla ordspråket: \"Mild under ditt liv, Inte känna det antal dagar av glädje! \"
En bra man nämner aldrig hans hustru år men alltid ihåg hennes födelsedag .

Födelsedag hälsning / Födelsedag