Födelsedag hälsning / Födelsedag

Låter födelsedagen önskar dig lycka i dina dagar att stråla en hel del : Om vägen är hård - så runt vänner familj , vilket ger en hand och sedan ringde .
Öppen glädje Och vet att lyckan sūrst, Själv verkar inte vara Och världen neatgrūst. Skönhet av öppen hjärtkirurgi Och låta tårar av regn, Vakna hjärtat att sätta en viskning Blick och varm. Grattis på födelsedagen, nål, din dag!

Lycklig Grattis på födelsedagen och massor av kul! Vad som krävs - allt! Det finns inget överflödigt! Och också - vad de flesta vill ha: - Lite äkta kärlek! Jag önskar att det för dig själv, du är bra. Detta kom ihåg, om du kan! Lite! Men lite Men - en som kanske chansen att hälla
man - en man som alltid glömmer din födelsedag, men aldrig missar chansen att tala om din ålder.
Hare blåste blå rök, Skickar hälsningar från mig; Det andra ögat Bola endast Att vara nospertas äggen, Respektera äggen på rätt sätt, Eftersom äggen börjar livet
midnatt väver Midsommar bål. Bål och blommor - Alla lågor och Som fern jag får se dig i händerna, Jag brände till aska den gröna. Och ängen så grön ask segel, Vilken dyning vit dimma vandra, Jag kommer att vidarebefordra läppar segel Och återuppstod låten ekon. Utan återfödelse skulle vara svårt att leva, Varje födelsedag är den nya drömmen. Redan knackar rutor soluppgång himmel. Vilken stark midsommarnatt - liv nesagums, Marken under handflatorna tillbaka till oss, Jag är en hem på dina läppar känns.
högt högt på himlen Två fåglar som flyger Höj ditt huvud look Dessa hälsningar från mig!
Födelsedagar rītamTāda konstigt luktar på andetag - padarītāSmaržo ett nytt jobb , doftar det av bakade maizesUn våren smaržo.Tikai dig igen sätta på en ekorre hjul .
hjärtlig hälsning är inte längre på modet, Jag sålde skräp butiken, Nu finns ett nytt mode, Du söta kyss från mig.
māmulīt min kära, Du har en fest för ankomst, Jag skickar kärlek hälsningar Må ni alltid vara Manim. Du gav mig allt det goda, Aldrig skona sig själv.

Födelsedag hälsning / Födelsedag