Födelsedag hälsning / Födelsedag

mot oändligheten soul sång och frodas som en klocka - oändlig, okända? Vid midnatt en hälsning till min
inklusive dess trädgård med blommor, Har inte de blad som faller. Inklusive egna gyllene dagar timmar. Inklusive egna nätter för stjärnorna. Antal av sina liv genom leenden, Men inte tårarna. Och för varje födelsedag Inklusive dess prestanda för vänner Men inte för år.

högt högt på himlen Två fåglar som flyger Höj ditt huvud look Dessa hälsningar från mig!
Att vara ny innebär att hålla vitalitet unaizmirst av födelsedagar .
Hjärtlig hälsning är inte längre modernt sålde den att handla loppa Nu finns ett nytt mode, du söta kyss från mig!
Kärlek är ängeln hälsning konstellationer.
På den långa vägen vi går genom livet , Snälla , måne och stjärnor i en liten bit av kärlek .... Ha en bra födelsedag och stämningar till hjärta jublar ! Grattis på födelsedagen!
midnatt väver Midsommar bål. Bål och blommor - Alla lågor och Som fern jag får se dig i händerna, Jag brände till aska den gröna. Och ängen så grön ask segel, Vilken dyning vit dimma vandra, Jag kommer att vidarebefordra läppar segel Och återuppstod låten ekon. Utan återfödelse skulle vara svårt att leva, Varje födelsedag är den nya drömmen. Redan knackar rutor soluppgång himmel. Vilken stark midsommarnatt - liv nesagums, Marken under handflatorna tillbaka till oss, Jag är en hem på dina läppar känns.
Vilken stor glädje till mig i dag Välkommen till födelsedagen. Blommor, ett spel med strömmarna flyter Och samma födelsedag som smälter!
födelsedag

Födelsedag hälsning / Födelsedag