Födelsedag hälsning / Födelsedag

hjärtlig hälsning Och sedan längs det gamla ordspråket: \"Mild under ditt liv, Inte känna det antal dagar av glädje! \"
tvättid igen. Kommer en mor, en svart scarf runt huvudet tätt sammanbundna, är resterna, är hur hon hålla reda på. Bakom inför förlusten av ansikte som en hälsning, och farväl vad min hand i där. Har jag aizdebesu i skyn - om jag är i ingenstans.

Jag har länge varit denna dag framåt För ett stort leende, Peņēmienā man skulle säga, Jag gratulerar er födelsedag!
Hjärtlig hälsning är inte längre modernt sålde den att handla loppa Nu finns ett nytt mode, du söta kyss från mig!
Jag tar en bit av himlen ziluUn genomgå en sniegpulksteni närvarande , men Pūpola och parfym lastat tallskog , allt du vill , jag skickar hälsningar dāvināt.Šai björk nöjen förgylla blomstrande hassel kvist , Och simttūkstošs mor partydjur , vad kommer ditt hjärta att vara glada att ge !
dag som du fruktar det förflutna, har evigt liv födelsedag. Släpp en börda! Raugies utan rädsla mot den avgörande timme: det är det senare snarare än själen, men kött.
Jag har länge väntat på denna dag med ett stort leende, säger en peņēmienā, gratulerar jag er på dig födelsedag!
glas man sēdīsies Och kommer att fira sitt 21 födelsedagar Så ledsen att jag inte är i närheten Jag ger mig inte en kyss och söt! / L. Isakoviča /
Zakjis blå duumus puuta, hälsningar från mig suuta! Det andra ögat Bola bara - Vara nospertas äggen. Respekt ägg taa kaa naakas på grund av den IPPC-olaam livet från resenärer! :)
födelsedag

Födelsedag hälsning / Födelsedag