Födelsedag hälsning / Födelsedag

Joy - det enda kriteriet av sanning. Detta är vad vi vet när, rörde Sanningen hör vi från dem smidig musik och känna glädje hälsningen, den skickar till sanningen finns inom oss.
Jag tar en bit av blå himmel Och gör det sniegpulksteni närvarande Fler sticklingar av fitta lukt och full Sil, Det är allt jag vill att du ska donera. Jag skickar den här hälsningen björk glädje Vad förgyllning blomstrande hasselkvisten, Och en annan del simttūkstošs inhemska djur, Vilken glädje ditt hjärta kan ge!

mot oändligheten soul sång och frodas som en klocka - oändlig, okända? Vid midnatt en hälsning till min
Hjärtlig hälsning är inte längre på modet, sålde den att handla loppa, nu finns det ett nytt mode har du en söt kyss från mig.
Ha en väg mellan rosorna språng, sjunger näktergalen en låt. Kör på en dag vinna, ditt namn dag hälsning!
tvättid igen. Kommer en mor, en svart scarf runt huvudet tätt sammanbundna, är resterna, är hur hon hålla reda på. Bakom inför förlusten av ansikte som en hälsning, och farväl vad min hand i där. Har jag aizdebesu i skyn - om jag är i ingenstans.
födelsedagen ömhet Absorberad i varje cell. Lyft dig så högt Hur kan uthärda.
Kärlek är ängeln hälsning konstellationer.
Kom ihåg att det du dienuneatstāšu man kommer till dig för att fira födelsedagen .
Vilken stor glädje till mig i dag Välkommen till födelsedagen. Blommor, ett spel med strömmarna flyter Och samma födelsedag som smälter!

Födelsedag hälsning / Födelsedag