Födelsedag hälsning / Födelsedag

šūpties, Förbered för påsk. Alla är levererade hälsningar, Imponera på dina föräldrar!
Kom ihåg att det du dienuneatstāšu man kommer till dig för att fira födelsedagen .

Kanin blåste blå rök, Skickar hälsningar från mig, Det andra ögat Bola endast Att vara nospertas äggen! Hare idag blev full, Mer kan inte minnas, Vem målade ägg, Gömde och gav.
Om mig gråta. Med mjuk vakarvēju Jag brukade skicka hälsningar från TALES livet och kärleken som jag älskade det. Som bodde i en vacker, är det inte synd att försvinna.
tvättid igen. Kommer en mor, en svart scarf runt huvudet tätt sammanbundna, är resterna, är hur hon hålla reda på. Bakom inför förlusten av ansikte som en hälsning, och farväl vad min hand i där. Har jag aizdebesu i skyn - om jag är i ingenstans.
Födelsedag hälsningar
Hans födelsedag tankarna till allt det goda i ditt liv har varit ett glatt hjärta och vänta på nästa liv varje dag så mycket mer ljusa stunder framför oss i framtiden .
är inte alltid vara närvarande, Födelsedagar av fete. Det kan också tyst hälsar- Skicka dina ord och säga; Rösta mycket? Nej, men en- Förväntar du dig Doomsday
Jag har tänkt på det när folk uppföra ett monument? Under sin livstid? Födelsedag? Boken, som hon inte? Var och en av oss har sin egen version. . . Varje ser genom prismat av sina egna. Det visar sig - denna version är mer. Om någon är vid liv, eftersom de skriver en bok, läs mannen - som han visas för andra. Men om du själv känner dig annorlunda? Hur då? Innebär en stor börda. Hur klara? Men fortfarande lever. . .
Födelsedag att maigumsIesūcas varje šūnā.Paceļ dig så högt du kan stå ut med det .

Födelsedag hälsning / Födelsedag