Födelsedag hälsning / Födelsedag

hans födelsedag för tankarna allt det goda att ditt liv har varit, och med ett glatt hjärta att vänta för varje påföljande dag i livet, eftersom många fler ljusa stunder du förväntar dig i framtiden.
tvättid igen. Kommer en mor, en svart scarf runt huvudet tätt sammanbundna, är resterna, är hur hon hålla reda på. Bakom inför förlusten av ansikte som en hälsning, och farväl vad min hand i där. Har jag aizdebesu i skyn - om jag är i ingenstans.

Hare blåste blå rök, Skickar hälsningar från mig; Det andra ögat Bola endast Att vara nospertas äggen, Respektera äggen på rätt sätt, Eftersom äggen börjar livet
födelsedagen ömhet Absorberad i varje cell. Lyft dig så högt Hur kan uthärda.
Jag tar en bit av himlen ziluUn genomgå en sniegpulksteni närvarande , men Pūpola och parfym lastat tallskog , allt du vill , jag skickar hälsningar dāvināt.Šai björk nöjen förgylla blomstrande hassel kvist , Och simttūkstošs mor partydjur , vad kommer ditt hjärta att vara glada att ge !
Kanin blåste blå rök, Skickar hälsningar från mig, Det andra ögat Bola endast Att vara nospertas äggen! Hare idag blev full, Mer kan inte minnas, Vem målade ägg, Gömde och gav.
Lycklig Grattis på födelsedagen och massor av kul! Vad som krävs - allt! Det finns inget överflödigt! Och också - vad de flesta vill ha: - Lite äkta kärlek! Jag önskar att det för dig själv, du är bra. Detta kom ihåg, om du kan! Lite! Men lite Men - en som kanske chansen att hälla
Kom ihåg att en dag aldrig lämna dig en, I kommer till dig fira en födelsedag.
Låter födelsedagen önskar dig lycka i dina dagar att stråla en hel del : Om vägen är hård - så runt vänner familj , vilket ger en hand och sedan ringde .
Kärlek är ängeln hälsning konstellationer.

Födelsedag hälsning / Födelsedag