Födelsedag hälsning / Födelsedag

träd Och allt och det snöade. Hade frost till minus 20, Men nu en tjock dimma. Så en alla av oss kvar, Vid varje år igen. Vi väntar på semester mirakel Deras hälsningar till alla.
māmulīt min kära, Du har en fest för ankomst, Jag skickar kärlek hälsningar Må ni alltid vara Manim. Du gav mig allt det goda, Aldrig skona sig själv.

Jesusbarnet att lysa över oss! Söta, söta och långa nålar - I hälsning av detta slag, För oss rena hjärtan, bra.
snart sända en hälsning till er damer, Solen reflekteras i dina rutor, När öronen Födelsedagar morgonen, Med glädje, lycka vridna tätt.
Jag tar en bit av blå himmel Och gör det sniegpulksteni närvarande Fler sticklingar av fitta lukt och full Sil, Det är allt jag vill att du ska donera. Jag skickar den här hälsningen björk glädje Vad förgyllning blomstrande hasselkvisten, Och en annan del simttūkstošs inhemska djur, Vilken glädje ditt hjärta kan ge!
inklusive dess trädgård med blommor, Har inte de blad som faller. Inklusive egna gyllene dagar timmar. Inklusive egna nätter för stjärnorna. Antal av sina liv genom leenden, Men inte tårarna. Och för varje födelsedag Inklusive dess prestanda för vänner Men inte för år.
dag som du fruktar det förflutna, har evigt liv födelsedag. Släpp en börda! Raugies utan rädsla mot den avgörande timme: det är det senare snarare än själen, men kött.
På den långa vägen vi går genom livet , Snälla , måne och stjärnor i en liten bit av kärlek .... Ha en bra födelsedag och stämningar till hjärta jublar ! Grattis på födelsedagen!
önskar dig lycka födelsedag Ty i dina dagar en hel del av ljusstrålar! Om vägen är tufft - att vara omgiven av familj vänner, Vad ger handen och på samtal.
Hjärtlig hälsning är inte längre modernt sålde den att handla loppa Nu finns ett nytt mode, du söta kyss från mig!

Födelsedag hälsning / Födelsedag