Födelsedag hälsning / Födelsedag

Jesusbarnet att lysa på oss, Söta, söta och långa nålar. I hälsning av detta slag, För oss rena hjärtan, bra!
snart sända en hälsning till er damer, Solen reflekteras i dina rutor, När öronen Födelsedagar morgonen, Med glädje, lycka vridna tätt.

önskar dig lycka födelsedag Ty i dina dagar en hel del av ljusstrålar! Om vägen är tufft - att vara omgiven av familj vänner, Vad ger handen och på samtal.
Hjärtlig hälsning är inte längre på modet, sålde den att handla loppa, nu finns det ett nytt mode har du en söt kyss från mig.
Årsdaghälsningkort - stormar , som šampaniešavilni ännu , Jubilee - älskande ord av mynta för hundra gadutās omkring dig blomstra !
hans födelsedag för tankarna allt det goda att ditt liv har varit, och med ett glatt hjärta att vänta för varje påföljande dag i livet, eftersom många fler ljusa stunder du förväntar dig i framtiden.
födelsedag i morgon Det märkliga andan Luktar som en klar Luktar som en ny jobb, Luktar nybakat bröd Och luktar vår. Bara du igen varv Som ekorren hjulet. (A apa)
Födelsedagar rītamTāda konstigt luktar på andetag - padarītāSmaržo ett nytt jobb , doftar det av bakade maizesUn våren smaržo.Tikai dig igen sätta på en ekorre hjul .
Om mig gråta. Med mjuk vakarvēju Jag brukade skicka hälsningar från TALES livet och kärleken som jag älskade det. Som bodde i en vacker, är det inte synd att försvinna.
Till alla små små djävlarna, Vad fan sjunger så högt, Du Kutina fötterna på natten, Hälsningar från min älskade!

Födelsedag hälsning / Födelsedag