Födelsedag hälsning / Födelsedag

Öppen glädje Och vet att lyckan sūrst, Själv verkar inte vara Och världen neatgrūst. Skönhet av öppen hjärtkirurgi Och låta tårar av regn, Vakna hjärtat att sätta en viskning Blick och varm. Grattis på födelsedagen, nål, din dag!
Låter födelsedagen önskar dig lycka i dina dagar att stråla en hel del : Om vägen är hård - så runt vänner familj , vilket ger en hand och sedan ringde .

Födelsedagar rītamTāda konstigt luktar på andetag - padarītāSmaržo ett nytt jobb , doftar det av bakade maizesUn våren smaržo.Tikai dig igen sätta på en ekorre hjul .
till din födelsedag morgonen många vackra dröm Vits. För att göra dessa drömmar, Du har allt för att lyckas i livet!
emot mina hälsningar. . . Få mina hälsningar till er hängen att duvor står inför: Gemensamt livet att göra det till rosenbuske växer. Smärta och arbetet med att ytterligare förena själen till dig och säger: Fortune för att hitta kursen tvingar dig att gå till kretsen
Grattis på födelsedagen till dig Men du bara nelec väggen Så vi kan gratulera er Och ändå söta ord att säga.
man vred huvudet Hans födelsedag, När du föddes, Halva världen kom till min egen.
Vilken stor glädje till mig i dag Välkommen till födelsedagen. Blommor, ett spel med strömmarna flyter Och samma födelsedag som smälter!
Kom ihåg att det du dienuneatstāšu man kommer till dig för att fira födelsedagen .
är inte alltid vara närvarande, Födelsedagar av fete. Det kan också tyst hälsar- Skicka dina ord och säga; Rösta mycket? Nej, men en- Förväntar du dig Doomsday

Födelsedag hälsning / Födelsedag