Grattis på födelsedagen / Födelsedag

älskar den anledningen att han älskar, älskar, därför inte så där - jag känner passion och logiken är kort.
Naturen har skapat människan att ha i det naturen dyrt och älskar att beundra och respektera naturen.

Vilken synd att dricksvatten inte är en synd - någon utropade italienska, - det är gott
Så långt tillbaka som de misshandlade liv ( Wind sopade härden rök ) Finns det ett bröllop drink , gråta , jubla , vara glada - de vet inte jag. År sedan jag grundade detta pussel jag , vapenī De ristade mitt namn . Grundades , men hemligheten med - Prom aizauļoju där vindarna gārdz . . . Colt kom in dammet Flätad Celano . Men modet att uttala duravasAizdarītās . .
att stanna kvar i din kärlek Så smärtsam och som ett mått på lycka. Vad som återstår? I inget mer. Varken glädje, drömmar, tårar, och ingen hat.
Uppriktighet är den verkliga indikator på ärlighet.
Två polispatrull bil. Man undrar: - Du kan kontrollera att vrida Skaparen arbetar på din sida? En andra titt på fönstret och säger: - Ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, nej. . .
rättfärdiga att vara glad när han såg hämnd, skall han tvätta benen är ateister i blodet. Då människor kommer att säga: \"Really Rak frukten skördas efter att tjäna! Tvärtom finns Gud, domstolen på jorden! \"
Snart allt detta kommer att verka samtidigt som en avlägsen företeelse, och sedan vitt som påträngande påminnelser om frihet, förstås, hur långt de får valuta omvandlas till praktisk politik och köpmän samhället.
Smicker vi vill, när de firade egenskaper, som vi saknar. Tala om för dåre att han är väldigt smart, och fuska att han är den skönaste mannen i världen - och de kommer att vända på dig i sina armar.

Grattis på födelsedagen / Födelsedag