Grattis på födelsedagen / Födelsedag

Ingenting är mer farligt för en ny verklighet på de gamla bedrägerier.
Vänskap, som bygger på pengar, inte adeln i själen
och generositet kan du köpa, men kan inte hålla.

Vi kan inte bara skriva eller läsa, endast en gör oss sura Nothings och utmattad styrka (I Jag tror att skriva), slappnar den andra och underhåller. Måste gå växelvis från en till en annan och en med varandra på rätt snarare blandas för hela samlas i läsning, skrivning skapar en helhet. Vi så att säga, imitera bin laidelējas runt och, izsūkušas honung ansökan blommorna, uppsamlades dividerat med kammen.
Keipene - Ligatne, 42 CFR Jag ska. Och en levande. Jag går i din framtid. Vad resonans med dig, Black Forest? Vad säger du, barm? Om det är. Där kommer det att bli. Steps kilometer. Om det är. Där kommer det att bli. Tillsammans är vi långt ifrån eniga. Höra. Jag ser inte. Jag känner mig inte någonting. Hur vet jag var du bor, Vill du att jag alls? Livet lär ingenting. Jag kommer. Jag kommer. En av världen. Nedzen inte. Nedzen bort. På grund av den PROM har kommit till mig. Hur kan en man. Långa körningar. Hur kan din mun. Håll stängd. Det är allt. Det verkar för mig.
klappar, saārdija Höst mörk avskildhet Vänner av samtalet. / Basjo Matsu /
sina lyckligaste och mest framgångsrika personer minst en gång har funderat på självmord ett alternativ. De har beslutat att inte göra det.
New York pizza är den bästa pizza, säker. Men är det verkligen på grund av \'vatten\'?
Sann kärlek gör önskan att leva och livnära sig på den illusioner. Verkligen älskar endast det som inte känner igen.
alltid klokt att lyssna på kloka råd.
aiziedams intighet, Du lämnar oss att förklara vilken typ av Källa sjunker känslighet, Flame passion, hans mission.

Grattis på födelsedagen / Födelsedag