Grattis på födelsedagen / Födelsedag

. . . natur, spårade sina gränser, förvandlas allt som är internt dödade en fotgängare, föråldrade, värdelös, och sedan direkt från en annan form, den nya. . . .
Och mannen gav sin hustru namnet Eva (Hava och - på hebreiska - en levande), som hon blev mor till allt levande.

man pabaudies livet, på morgonen som det slutar, liv taupies, som om att stanna här för evigt.
Om vattenkraft för replikering, skulle padda bli jätte.
Om du är den som litar på, du besviken inte ens skurk. Om du investerat med auktoritet, neplāties sedan med det. Om du är vilket är värdefullt, inte markera den andra brister. Om du inte har någon förmåga, så neapskaud andra, som de besitter.
oskäligt på grund av att förlora ettusen rättvist.
Partiledarna, som är monopolizējuši kan lita endast på tvång och föraktar kompromiss.
Men i alla fall, när Gud ger en människa rikedom och världsliga ägodelar och ge honom tur position som han kan njuta av, eller ta från din sida, och även trots alla ansträngningar, men ha kul, då är det Guds Guds gåva. Sedan en hel del att tänka på ditt liv i den korta dagen så att Gud kommer att ge sitt hjärta med glädje.
Lyckan kommer ibland med alla slagg, men ibland tidigare har atsārņojas, placera sig på den långa väntan.
Om jag talar med tungor av män och av änglar och har inte älska mig , då jag bara ekande brons , eller en klingande cymbal. Och om jag har profetisk gåva , och om jag visste alla hemligheter och djup kunskap , och om jag har all tro att jag kunde förflytta berg , men saknar kärlek , är jag ingenting . Vad händer om jag äger egendom distribueras till de fattiga och ge upp min kropp som jag kan skryta men saknar kärlek , då jag jobbar inte ingenting . Kärleken är mild , kärlek är snäll , det neskauž , det är små , ​​är det inte en fåfäng . Det har inte visat något obscent , så leta efter din fördel , det neskaistas , det nämner inte det onda . Det gläder inte i ondska , men gläds med sanningen . Det omfattar en mångfald av allting , tror allting , hoppas allting , beareth alla . Kärleken tar aldrig slut profetiska gåvor över , stänga språket , kommer meddelandet ut . I del , vårt budskap och vår ofullständiga lektion . Men när perfektion kommer , så kommer det att sluta i en ofullständig . lv . . . lv . .

Grattis på födelsedagen / Födelsedag