Grattis på födelsedagen / Födelsedag

koncept är där som hela den mänskliga rasen slagsmål kaos på utsidan och mörk inuti, med lite sunt förnuft gnista gradvis blir en ljuskälla skingra mörkret. Mot ras, tribal nationer och segregering på behandlas som nonsens, avleda vår uppmärksamhet från strid med Kaos och Eternal Darkness, slaget av sin egen är i huvudsak den enda verkligt mänsklig verksamhet.
den starkaste hat - samma styrka av kärlek skapat.

okänd poet bön Varken egendom eller rehabilitering efter pengarna Gudarna, hör mitt rop, Inte för daglig bröd Bita mig orolig tufft, Åh, jag ville också, För Elsa, jag med dig! När Guest Home Månatlig min domstol Fame-o, detta dyra leksaker! - Dessutom har jag att vi kan få. För där, kära Pērkoņpapiņ, Lys av dikten står Lapina! Redzakcijas öppnar dörren, Laimini och papperskorg Inte för mig Vilde igen, Men poesi andra utmärkelser. Har har jag glädjen Jag förtryckas Reizīti en liten, en Då jag kommer inte längre dagar I krig för att se solen, Låt mina ben falla sönder!
Det är redan ett mått på deras ansvar vispilnāko går genom livet såningsmannen, dēstītājs, trädgårdsmästare.
Konsekvenserna av erkännandet av medelmåttighet är inte alltid uppenbar blygsamhet, eller åtminstone måtta. Tvärtom är medelmåttighet passionerat stolt över mig själv.
Vi är fulla av skonsam behandling av dem som själva gör bra, och känner ett stort motvilja mot dem som har gjort mycket i samma par.
Go, flicka, rak väg, Prata rakt samtal. Sen älskar att hjälpa Att leva ett rakt liv. När Rakstiņa inte vet hur, Prover i provet; När du inte vet hur man lever, Prover av folk.
fall Jag tror på människors oberoende och föredrar - deras nepatstāvībai.
Kvinnor förlåter snabbt visat respektlöshet, men bara Om detta har hänt på grund av överflödet av kärlek.
Den huvudsakliga bristen på kapitalism - de ojämlika fördelarna distribution, den största fördelen med socialismen - jämställdhet brist på distribution.

Grattis på födelsedagen / Födelsedag