Grattis på födelsedagen / Födelsedag

en barfota promenad på rosor.
frukta från en man som inte är på ditt skott till skott.

Den som vill behaga människor är ett nöje att bära sig själv. Den som vill att världen för att få värme utföres inuti brand. Den som vill hjälpa, måste fyllas med kärlek. Han som på jorden vill uppnå fred, måste finna frid i ditt hjärta.
katt på huvudet korven föll. Gud, för din blixt mig på ett dagligt vite!, Är det tänkt.
två nationer, som är inbördes bundna av någonting, inte ens en känsla av samexistens, där en av de olika invånarna på planeten, inte något annat vanor, tankar och känslor som skiljer sig uppfostra sina barn, använder en annan diet, lära sig olika beteenden, boende på olika lagar. . . . De rika och de fattiga.
om jag kan be där skulle du släppa taget
Få slavar, mer är än vad spände sig i slaveri.
Lämna en mängd barn? Klok du är - en levande, men dårar kommer inte hjälpa det. Cash respekterar inte.
Traumat inhemska skador på tider skiljer sig endast genom antalet av pre-dryckesflaskor.
Låt mig inte be, jag skulle gå till farorna är nära förestående, men Jag måste möta de skräckinjagande ögonen. Låt mig inte ber för att lindra min smärta, men ett starkt hjärta övervinna dem. Låt inte mig Sök efter liv på slagfältet allierade än sig själv att förlita sig på egen hand. Låt mig inte komma undan den fruktansvärda rädsla, ha begär, men satte Jag hoppas på det tålamod som en dag ska ha sin frihet. Iežēlojies och hjälpa mig att bli skurken, till din fördel bara framgången med deras önskan att äga, men låt mig känna dina händer kan också vara min fel.

Grattis på födelsedagen / Födelsedag