Grattis på födelsedagen / Födelsedag

mycket lättare att riva än att bygga på nytt.
Det finns ingen villfarelse i sig inte innehåller några ultrafina partiklar sanningen.

get Jag sover mjukt gräs. Jag är i händerna på en liten bok. Ger en söt och gult vinden med höjden upp hans get. Jag känner hennes varma andedräkt och höra dem sjunga. Det mjuka och vita lockar lyser som plommon blommor. Tog geten huvud och säga att himlen en mjuk tunga Vilken halkade ett ansikte som en bild och en skiva vattenmelon rosa: - Jag inte längre tillräckligt för fåglarna, med halsen gör samtalet. Jag vill att svarta myror, vilka sidor du blir en herde. De luktar Vaivari bruna svider mina ögon och söta. Vad hon gjorde lugn och white board bok? - Jag ler och säger: - Med anden. - Med andan? - Och undra get På underliga och nyfiken saker, lyssnar för att en liten bok. ***
Renhet är den första grundläggande kravet på mänsklig värdighet.
Vilken loppet av livet på samma gång tuff och trevligt! Hur många stormar där och varma solen Goze! Hade en grå vår zeltots hösten område Där en gång hade som törnen, Det kommer att finnas en gång reste sig bland törnen. Endast himlen fönstren tappen Återigen, en hel del stjärnor, utan nummer, Och nu i min tur, Ty genom den oändliga rymden Jag ser hur jag tippar.
Vem allt förolämpade dig, kommer du aldrig förlåta.
Kjærlighet, kjærlighet, intet Anneti kan jag DET livet kan SOM livet Verde. Jeg elsket SA fantastisk på Jeg Liksoms aldri kunne dukke dypt NOK veckan har jag min Egen kjærlighet.
Neripo vagn med ett hjul, inte förverkliga det samma öde inte nepiepalīdzot människor.
Patriotism vad det kan visas det inte i ord utan med handling.
När alla andra rättigheter trampade på, rätt att göra uppror blir odiskutabel.

Grattis på födelsedagen / Födelsedag