Grattis på födelsedagen / Födelsedag

Ibland en människa gott och ont striden till hjärtat av tid, och under de gånger du gör det: de goda intentionerna i att lämna omedelbart och återlämna onda i morgon, för i morgon kan vara pārgrozīties, förändringar och den goda avsikten att förmedla du alltid ångrar, men det onda avsikten att förmedla ångrar så: goda avsikter idag och inte det onda länge i morgon.
orsakar inte tvivlar på att moral. . . allmänt förekommer i framsteg.

skapa nya förhoppningar om pre-s misslyckades förväntningar skräp blir allt svårare. De är inte längre vingar, sträva efter toppen.
Eloquence skapar en stark men tillfällig effekt. Människor som låter sig lätt upprörd och lugna snabbt.
Ausma Lo-långsam ljus svett, och natt, I natt kommer snart vara över. Vakna upp och undrar: Vilken märklig tystnad på ön sida av båten. Långsamt kluvna Niedras, alger och vattenlevande gräs- rosa, röda glöden, morgon solen gick KAIST berättelser. . . Men båten tvättas ur mellan vatten produkter, bruna pinnar. vita vatten rosor och lera, åt sidan. I en lugn, kuslig ön. Långsamt svettas ljus och natt- din kväll är över.
är volatiliteten, som orsakas av psykiska eller paviršums svaghet, vilket leder till olika åsikter, men det finns också andra, är lättare att förlåta, och den orsakas av av kapacitetsbrist.
Grattis på namnsdagen alla MART !
politiskt parti ledare, är svårare att möta önskemålen från sina vänner än att slåss med dina fiender.
Programmering idag är en kapplöpning mellan ingenjörer försöker skapa ständigt nya, större och bättre idiot-resistenta applikationer, och universum försöker att skapa allt större idiot. Men universum vinner.
Modern, fars namn för oss alla heliga, Men läraren namn bredvid dem strålande, Eftersom vi är de bästa själar sås, Från den första fröet på en börs och grenar Cornfield.

Grattis på födelsedagen / Födelsedag