Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

En ekte dyktighet får en ulykke til tider.
sommer jeg drikke melk bare melket, Og jeg bøyde rasainas stille fot berører Men en edderkopp veve en hvit tråd Så homogenisert at lurer på hvordan det kan være.

vil ikke være et ekte ønske: en svak karakter aldri komme til en avgjørelse.
manglende evne til å finne trøst i kjærlighet til sannheten.
støvet på jorden mottar en spydighet, men gir til sine egne blomster.
snø fordi snøen til is kalde føtter.
ut av det blå, hvit sand Det er stor lykke i hodet av forvirret, Når var juni, så lys og varm, Du bygget - enten som det ble kalt? - Ut av løse luften, På den hvite sanden. Hvor ansiktet etter den første vinden? - Denne stolte bygningen virket falsk til deg, Du lyttet til - og mye latter: \'\' Ut av løse luften. . . På den hvite sanden. . . \'\' Når man går på, for en lang sikt, Mange ganger du slår et mirakel utsikten var: Hvor mye er bygget, hvor mange er opprettet Ut av løse luften, På den hvite sanden! Tar deg tilbake - og hva du skal si? - Gjør tēraudloku, eller månen bridge Men den store gløden i øynene til dette livet Ut av løse luften, På den hvite sanden! Og du kan ikke ta bort den store tørst, Ved dzisīs drøm ville du være klatret Ut av løse luften - Under den hvite sanden. . .
på full frihet tilhører den - aldri gi opp og aldri bruke, nepiesieties det, at de ikke kunne bli kvitt dem når det trengs.
Blomster kastet lairage , John līgojot natt, flekkete kviger til augaZiedainām stands , hva blomster , så telīšuJāņu mor lairage .
vil bare ty til de små tingene, bare ved bezsaturiska, så det blir til stahet. Siste det peker bare ut innholdet av form, men ikke arten av innholdet.

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt