Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

Vi er festet til hverandre slik at de lider av samme sykdom.
Mangfold - mor til glede.

Og blader børste og blader faller, Vinter vil være til stede i citurīt.
alt jeg kan når mine følelser resonans. Men ingen følelse i meg drømmer. Var lik pilegrimer som et øyeblikk for sent å komme til Jerusalem. Hans ønske, hans tro, men døde: han finner bare stein.
Fame er dyd skygge som fulgte også for vil. Men som en skygge til tider går vi gjennom forover, noen ganger etterfulgt av en bak berømmelse vi er noen ganger foran paveroties vårt syn, men citureiz - bak oss og er desto større fordi det er den senere, når det gikk ondskap.
deg klar til å rase gjennom livet vendinger og tunneler, er suksess ikke opprettholdes, og fiasko er ikke evig
Penger har ikke gjort noen rik, Tvert imot - det er alt forårsaket av større ønske etter ham. Hva forårsaket den? Hvem er mer, det en mulighet til å få enda mer.
kjærlighet til hjemlandet er kompatibel med kjærlighet hele verden. Nasjon, som resulterer i lys av kunnskap, ikke å forårsake skade til sine naboer. Tvert imot, i land utdannet, jo mer de er i stand til gjensidig utveksling ideer, og dermed ytterligere styrke den globale styrke sinn og handling.
Nå forklare deg hvordan du kan innse at du ennå ikke er klokt. Den kloke er gledelig, lyse, rolig, uforstyrrelig, han bor på samme nivå med gudene. Og nå tenker om deg selv: Hvis du aldri har bedrøvet, hvis ikke forstyrret av noe håp for fremtiden venter på din sjel, hvis livlig og selvtilfreds sjeler dag og natt, er fortsatt stemningen det samme det samme, så du har nådd det høyeste menneskelige gode.
gjør du meg til å smile! Og på Takk. .

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt