Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

. . . Lust lover at vi vil det griskhet, vairīšanās snu løfter som ikke skjer til oss ingenting for å prøve å unngå. Hva innhenter erobret, er det uheldig, er det mer ulykkelig at der noe skjer, som han håpet å unngå. . . . . Tillater kun et ønske og distraksjon, men
sannhet er i planter, og deres liv kan plesties utvidelse, anlegget vokser, blomstrer og bærer frukter. Skjønnhet er så fantastisk, men anlegget er bevissthet. Sannheten er i dyret som beveger og fanger omgivelsene, er det i stand til å skille og lære å velge. Dyr har bevissthet, men sannheten er ennå ikke bevisst. Det er den eneste selvbevissthet.

menneskelig lykke og mål på en ulykke - hans forestillinger om disse ting.
forstår jeg hva det betyr å fred. Fred er når når alt passer inni. Landsbyboerne tilbake hjem. Korn flette inn en låve. Og foldet lin skap er bestilt. I fredstid, folk vet hvor du finner hvert element. Vit hvor du skal lete venner. Vit hvor du skal sove natten. Alas! Fred dør, er renningen tapt når en har ingen plass i verden, når en mann ikke vet hvor du finner dem ved kjærligheten, familien hode har ikke returnert fra sjøen. Fred er i alle ting synlig bilde, når de gjorde sitt formål og sted. Når de blir del av noe større enn seg selv, som mineraler, jord, når de går inn i treet juice.
mitt bekjentskap dragen i engen blant blomstene leve og vandre i sølv Uzas min venn dragen i fritiden Karl leste i-Krus (Men når han blir lei veldig deretter oversatt til en drage, T. S. Eliot) dragen har møtt Karl Skalbe og forsinket minne labuprāt med glass vodka vellatu for en lang lang da liker å snakke men de er, men hver ting! (På dette stedet sier du til meg) Og dragen personlighet utvilsomt er verken lys eller unikt du har rett Men den frihet påpeke at kjedelig allažībā er skjult sin ydmyk skjønnhet
og plutselig stillheten at solen stopper debesmalā og skogen selv vokser der mūžīgāk. Annet - hvitere snø faller i skogen til en annen. På den andre går det og evigheten kommer. Og skogen selv vokser der mūžīgāk. Ingenting - ikke ønsker å komme, ikke å ta det, ingenting. Men bare til en større stillhet Promatnākt, šurpaiziet. Og stå lenger. Og alle har, uten å få noe.
det er ikke avgjørende, og komforten til et levende vil gi deg jobben din, men hvor stor og hvor mye hennes mann vil gjøre jobben.
pastoral Jeg vil være i skyene, jeg vil ikke lenger her, Når den rosa jade avsatt Boucher Til Kairo lerreter at til tross for bare Gin. Jeg vil være i skyene, noe å be\'d være et område: Diamanter glitrer i høystakker luktende, Fireflies lys og luft, POS, Og ønsker ikke en kvinne å ta vare på sine Dette stasjoner izslīpētā høystakken.
Den generøse hånd til hauken uzsēdīsies.
Hard på tid og lytte til folk når de ønsker å snakke. Virkelig verdt å gjøre!

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt