Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

som tvinger ham til å frykte fra, gjør det selv-bedrag og hater.
Sans for humor er tvunget til å avsløre sin egen og annen adferd av en rakursa og posisjon når det later til å være absurd. Det er ofte slås av ved entuazismu, spotte håpet er begrunnet med manglene, trøster svikt.

I dag de som følger Marx ' syn på historien om den økonomiske fastsettelse av en , ikke stoler på. Det er et dogme av vitenskapen som er utført på vegne av . Det minner meg veldig positivistiske dogmer som førte til vitenskap som 'konto . Kjent som Auguste konto hevdet at hans lære av det nittende århundre , dominerer verden . Men faktisk, mot slutten av det nittende århundre , døde i forrige håndlanger . .
Midsummer mor Druvu i øyeblikket Gull sags løftet; Inntil senket gull sags,
En virkelig dydig person er bare når han fulgte sin sirdsbalsij hjelpe noe levende vesen som han er i stand til å hjelpe, og å avstå fra det til å skade de levende.
hundrevis av nye ideer gir et øyeblikk. Stand til å dekke hele livet et øyeblikk. Tusen øyeblikk i hver dag - Ser du hvor rik du er?
streve ikke bare for høy kvalitet - måtehold og tapperhet, men også ved hva den skaper, - arbeid, og nevairaties av dem bare fordi de er utmattende.
Ikke forvent mye krefter du vil bringe et nivå av inntekter, men lik som kobber bidrar til å få gull, samt arbeidet - arten av kvalifikasjoner.
evne til å håndtere problemet, vil hvor høy stige opp på karrierestigen.
Lovers, reisende og poeter er villige til å betale for å lytte til dem.
Er timer og dager, Når luften er så stille. Når lyset er så klart Og vinden er så treg, At ord og latter kan høres Fra skyggene av graven til i morgen Bright daggry. Konfrontere tanker og ord Priser må-fjernere skyer Vi som en bisarr spill Hva mektige hånd Vind swing lav. Alle lysbilder og spille en merkelig- Hva mektige hånd Fiktive merkelig spill.

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt