Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

er feil tro at mennesket ikke kan være lykkelig med en kvinne: det er ekvivalent til påstanden om at en god musiker trenger flere fioliner å spille musikk.
Du har et unikt talent og evne kombinasjon, betimelig oppdaget og brukt, føre til å oppnå noen mål du kan sette for deg selv.

Til alle de hvite veiene, hvor du skal plassere trinn, inspirert av utsikten, for å starte det nye året!
Folk er så dum at volden fortsetter, til slutt de synes å starte loven.
stede neķersies, hjemmet til huset ikke til å bli.
hva gjør vi savner og savner immaterielle mūžiņis zibināt NIB Jeg falt forhåndsvisning diktāk mer krig mye mer i ånden en føflekk-rotte som er lam Hva gjør vi rundt øynene som NIB dzīvīte do Naviti og ønsker nezibi tapt tiny Zemīte The Valley fremdeles bryte barrierer ønsker å se netter og minner bittesmå lys flyttes til kirkegården og zibināt NIB de er menn hundre som simtpiecdesmit mennene som brakte deg ønsker å etablere Jeg falt pirmscarā diktāk ennå Czar mye mer i ånden en føflekk-rotte som er lam mange gjør vi vi vet hva vi kan samtidig mūžiņis zibināt NIB grusomheter av dagen ikke se lysene er ingen mistenkte ikke vet hva de vil Hva gjør vi rundt øynene som NIB dzīvīte do Naviti og ønsker se i mørket hun se i mørket døende døende ønsker å finne forskjellen å leve og bo ekte og oppreist og lysere, og zip og zip og glidelås at vi gjør de er postet i. vår millioner - Fireflies Døde domstoler bare separerte Mannen er visere døende det er 1985
Desire - det kalles en elv, der stedet for vann - drømmer, i stedet for viljen - tørst. Det er hjem til krokodille lidenskap, men over sirkler kråker bekymring. Det vasket ut trerøtter av maskulinitet, så full av dybde og illusjon neapejamu linjeavstand sine bredder - gjelder steinene. Bare de som nå over pārpeldējuši glede.
Kristus er født hele sitt liv for oss, som gammel, og historisk arv. Den klare tenkning vi innhenter, hvordan sjelene til hvit snø. (A Vecmanis)
dør av slitasje, det meste av busten fra stillstand.
kamper. Ikke forstyrr kampen quietude - Brann lever inni henne stille. . .

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt