Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

ikke flere ulykker på det faktum at en person begynner å frykte sannhet til neatmaskotu deres.
Den beste måten å motstå urettferdighet - skade at det fører til, men alltid nekter å underkaste seg hans vil, hvis vi vet at det er urettferdig, uansett en ulykke vi må møte.

Ingen av oss fornærmet hvis du sammenligner ham til Gud, men fornærmet hvis du sammenligner ham med noen av dyrene: for hvor lite vi bryr oss om vår Skapers ros, men hvor mye - på egen hånd.
Akkurat som mannen ikke selv kan løfte, mann meg ute av stand til å prise. Tvert imot, hver mann forsøk på selv-ros skyldes hans respekt for høsten andres øyne.
problemer, søking, pleier modificēties og til slutt forsvinne helt.
nedistancēsies av verden, vil det være som en sommerfugl, som flyr mot brann, og aunam av sult score. Hvordan kan et slikt tilfelle, for å finne fred og lykke?
Jeg skal gå bort ved midnatt kjører løyper, Hvor dyp stillhet, hvoretter hjerte lang tvīkst. Jeg vil være ett, slik skyggene walking side-by - Det vil bli fred i meg en lang ettertraktet, ugjenkjennelig.
Sjekk ut demoner ! . De kom engler , dyret , nomaitātāju , Racketeer , venner , tjenere , elskere , mordere , trening og smart utseende . Men de kunne ikke , her er hva : å være barmhjertig , ydmyk og klar . Og de har ikke vært i stand til å elske og tilgi - ordet sant, guddommelig mening . .
noe element av humanismen er en svakhet, som forbinder den med toleranse, kjærlighet er ingen tvil om, kort sagt, med sin iboende godhet. I dag er det nødvendig å ønsketenkning humanismen som ville kommet til den erkjennelse at prinsippet om frihet, toleranse, og bekymringer ikke skal få lov til å operere og tråkket på fanatisme, som ikke har noen skam, ingen tvil.
visdom, mot og sans for humor - tre kvaliteter som tillot å leve livet uten tap av selvtillit.

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt