Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

skjønnhet er konas verdi til sin mann, men hennes godhet, og det blir kona evne til fullt ut å tilpasse seg sin mann.
sajūsmināmies av ulike rariteter, så hvorfor er så likegyldige til godhet?

flytte sneglefart. De som ønsker å gjøre god, ikke egoistisk. De har bevisst og vet at ventetiden lang tid, inntil mannen slår rot rett.
Fame fulgte dem, er det ikke verdig til å bære bak ham.
Selvfølgelig er ille å være en mangel på overveldet, men enda verre å være en mangel på overveldet og ikke ønsker å være klar over, fordi Dette betyr å legge til eksisterende mangler med en annen - sin egen mangel på bedrag.
Meeting er et tiltak som sparer minutter, men taper timer.
Alle som ønsker gode venner, være snill og sympatisk, for å vise hensyn til andres behov. Ære og verdighet ikke med makt, men ved raushet og vilje til å dele den siste munnfull med dem som trenger det.
Art får å håndtere mennesker gjennom muligheten til å hente ut de selvbetjente vektlegge andre, ferdigheter til å tilpasse seg andre menneskers tro og tilbøyeligheter uten å være kunstig, lett, rolig i ethvert samfunn å tilpasse seg rådende stemningen ikke ignorere deg selv og nepazemojoties.
jeg kom til John Day Ukjent, negaidāma, Jeg var ikke roser gjerder Ikke ennå wilt chaplets, Vel selv gikk å plante roser, Vel selv Vija kranser.
Native parti, min styrke og min sāpums, Min oriole, hakkespett og stær, Ikke ciemoties kommer til deg - Kommet for å bli og finne evigheten.

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt