Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

personlige liv er ofret til ideen om en personlig eksistens etter at sannheten er noe som må bli forlatt for å leve et liv som ville demonstrere og implementere ideene.
2) langsiktig sparing, t. jeg. , Pensjonskasser og livsforsikringsselskaper opptjening latvisk og / eller i utlandet, akkumulert total overstiger 10 000 lats (eller tilsvarende i utenlandsk valuta *)

svik, sammenlignet med visdom - det samme som en apekatt forhold til folket.
feil er nesten alltid hellig i naturen. Aldri Ikke prøv å rette dem opp. Handlet i strid: nopamato det, setter pris det fullt ut. Da de er i stand til å forherlige deg.
Few lever i dag. De fleste kommer til å leve senere.
stille skygge banen Jeg ønsker å bo på sidelinjen, Når sola satt i kveld Og at det i slutten.
Er det virkelig noe en mann så ivrig ikke tro de onde ordene i sin neste ? . Nok avis eller et annet sted på et offentlig sted for å uttrykke en negativ dom , og har hørt omtale av det hvor som helst og ler og hyklersk sørge . Ingen skal falle i onde tankene språk uzmīt slange på hodet, for å ødelegge den, eller å sørge for at sannheten er det . Hvor gjerne gjenta ordet onde, så er motvillige til høyre . Går for å høre ros , betyr det ikke legger merke til, fort glemt , spørsmål apdrupina , knaske . Dette fenomenet dyp psykologisk årsak : de onde gjerninger og onde berømmelse sīkbūtnēm gjøre livet enklere, styrker deres varizejisko paštaisnīgumu . lv .
Hvor dyrebare liv, ser mannen bare døden
nærmer seg, men det er for sent, fordi døden ikke tillater lang
se på.
alltid låne penger fra en pessimist. Han vil ikke forvente det tilbake.
vei til sosial status, er den øverste ujevn, men hvis du ønsker å klatre på toppen av hvilken pakļāvies samme skjebne, da alle som vurderes som visdižākais, vil bli sett på sine føtter. I annen ord - den har nådd toppen, kjøre gamut er enda, fordi det var en filosofisk måte.

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt