Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt

livets minneverdige øyeblikk er ofte den mest vanlige mann brannfarlig gnist av heltemot, som inntil da ubemerket gruzdējusi brystet, og han gjør noe som tidligere aldri ville ha drømt om og da han selv virker nesten utrolig.
Brain modenhet kan bli gjenkjent av nesteidzības tillit. Det virker som du ikke tror - det er ikke høflig, selv støtende, i hvilket tilfelle du gjør samtalepartner å forstå at enten han vil jukse, eller i hans rip-off. . . .

samfunnet vårt kvinner får en rolle i hovedsak i saken. Men i punkt, brakte det til liv en autentisk teologi av kvinnen. Det re- oppdaget hennes åndelige skjønnhet, hennes spesielle talent og misjon.
Ros cienīgiir bare de med tilstrekkelig mot til å gjenkjenne sine egne misforståelser og avhending av dem.
ærlig mann, giftet seg og tok opp mange barn, noe som gir tusen ganger mer gunstig enn den som besluttet å holde en bachelor, og de vil ikke vite hvordan du skal sladre om fremtiden til menneskeheten.
verken jord eller himmel, eller strukturen i universet, men drevet av guddommer av tiltak: sine lyster det ikke vil redde liv, skal komme dag, vil den bli lansert fra opplaget. Alt foregår i sin tid: alle født, vokser opp, gå til grunne.
Nature bekymring for vår lykke, ikke bare rimelig gruppert våre kroppens organer, men også donert til stolthet, for å frigjøre fra sorg hans samvittighet er ufullstendig.
Army alt er akkurat som speiderne, men speidere er under tilsyn av voksne.
stat til ikke å skylde på hvis en dårlig hersker.
Habit forvente oss å bruke en vugge til grav.

Tekst til bursdagskort / Bursdag dikt