Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Rikdom kan ikke si annet enn på det moralske byrde, så det er både nødvendig og er tungvint.
Hvor du går, māmuliņa, Der du vil være der du mistet? Kom å mislike meldingen Priedīte med deg blåser trist? Native forventer ikke et parti Det slutter aldri å ta deg hjem. Gode ​​øyne neatsmaidīs,

Du er nå i land hvor solen Ikke satt, ikke lenger på kveldene. Her restene av ditt lys Forsølvet sirmojums, Og en årlig Apple Blossom Din kjære vil aldri fortelle oss.
Der et ekteskap grunnlagt på kroppen - sjel - ånd, den menneskelige treenighet, kombinasjonen, det er de vidunderlige stråler av glans og en seier, ingen vet kjøttet som svimmelhet og ingen lidenskapelig entusiasme.
Wonder av verden er på underverkene av folk vanligvis kaller det, som ennå ikke er forstått.
sparing kan betraktes som en datter av grunn, moderasjon søster
og frihet av moren.
PRIEKŠPAVASARIS Regn mislykkes, og mislykkes snø Unnlater å swelter og frost, Ta vare - dette er en forferdelig tid, Tørk som en midd av en ås. Vasking av bakken, og svikt i enda sikret På skuldrene av deg, Bare det faktum at du uzaustošs banen Du hater avveie. Ikke gi ham hånden - han kode Smuldrete, squeaky tenner Ikke gi ham hånden i retur kodet! Slik at han zveldamies skjelve.
Og, som det partridge driver et stort felt langs halm, kjørte den ned sine tanker om Gud plantet ting nemēģinādamas forstår dem og knuse, men bare for å beundre og bruke til sin fordel.
latvisk: For det nye året er rik med gode tanker, aktive dager og lykkelige stunder med avslapning! Engelsk: Måtte det nye året være begynnelsen på New Hope, Større velstand og nye gleder for deg!
mann - det eneste dyret som har evnen til å le. Er han på samme tid er ikke det eneste dyret som fortjener det, for ham til å le?

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt