Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

sorg gleder! Å rive toppen smil! Til dårlige tanker påvirker deg! Å tenke hva du vil i deg veve! Og at livet behandler deg, Med alle ønsket å være alene! Livet vil at du skal forstå Det er alt at de ønsker å gå i oppfyllelse!
Bare når retten forstår at på denne jord vi lever tillatt for en begrenset periode og er ikke ment å finne ut når det vil ende, streber vi hver dag å leve som oppfylt i de siste dager - som om det var den eneste i våre liv .

. . . Tenk på hva du tilbyr visdom: konstant, balansert glede.
Solstice i mange år; Diktert av sine regler: Ølkrus fulle av ting, Papardīti søk går, Som vil finne blomsten, Elsker natt nyt! Joy, glede Midsummer Festival Suksess er søte papardgrēkos Da kebab, flamme - Venner gledelig sanger.
jakten på en omfattende sikkerhet ikke bare øke sjansen for frihet, men det blir en alvorlig trussel.
medlidenhet meg søvnløse netter Men da vil jeg komme igjen i verden eller klemme på en tiss og naken og pakket gulēšu som vil gjøre meg? og uten speilet ser deg i øynene men skjønner ikke hva jeg ser det det er som å se verden det er som et tog stein ash uten ringetoner neizvandītā hoper liggende
Selv om dager bringer nå frost, Selv om mye venner forsvinner, Men du må være på den blå fjell, Hvor du alltid ønsket å være.
spise en bolle ur, pløying - spade.
Hver mann sin skjebne fra fødsel til død er vevd inn i spindelvev. Når den siste tråden og vevd inn mannen som om innpakket i nettverket aktiviteter , ser han seg ​​selv som en helhet, skapt sin egen skjebne . Dette er altså karma . .
Når bundet løve, haren og pieskrien som sparket det med føttene.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt