Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

frimodig, så være forberedt på at de ikke vil forstå.
hva om jeg kan spørre hvor ville du gi slipp bare Sapnisi fly samles på ett sted svært liten bass rosa fra kulde og stiv for en liten elsker deg et svært annerledes liv

Lenge siden denne dagen jeg venter på en god stort smil si et eneste skritt: "Jeg gratulerer dere nevne dagen!"
Bare én gang La meg se på deg kaste. La meg i øynene starojušās Farvel til å dykke ned i avgrunnen, Lar deg slå sammen alle strøm klemmer, Det er som om vi er laget for å dø sammen.
også rik på tanker og rik fantasi fantasy mann kan kaste billig og bo for de fattige, der fantasier ikke er konsentrert i et fokusert sinn.
forfølge nytelse, desto vanskeligere er det å flykte påfølgende kjedsomhet.
Vennskap, noe som er rimelig og sjenerøs mor rettferdighet, humanitet og takknemlighet sykepleier, men en fiende av hat og grådighet, alltid klar, venter på en forespørsel, ikke heroisk for andre hva ønsker å gjøre for henne.
Hva hver venn på vennene dine ikke.
Frykt strømmer på uvitenhet - jo mer vet om, desto mindre redd.
Det faktum at universet er i endring i noen deler, ikke medføre noen endring i universet som helhet. Det som har mistet noe av formen deres, får straks en annen, som om det forsvinner fra åstedet i en forkledning til et annet skal vises umiddelbart. Det også er basert på verdens evig ungdom og makt, så det er merkelig svakhet og kollaps ... .

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt