Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

geit en gartner, ikke kylling på en felles blomst.
ion Mote Lelas fått Av Lelo øyeblikk Mote: Haw Guten Spann melket, Haw teleites slauktiveiti.

Rikdom er blind, er det ligner på flua: her på møkk, her rosene ned.
folk med hverandre årsaker utenfor par hat eller misunnelse eller på grunn av forakt. Men de kloke ved hjelp av sinnet stiger over det hele. Igjen et resultat av smarte han er ute av stand til å falle den motsatte ytterlighet, selv spøkefullt.
Mirakler kan skje, hvor de tror på, og jo mer tror på mer ofte de forekommer.
Blant de lidenskapene som vil inspirere menneskets hjerte, er en lidenskapelig og nesavaldāma som gjør en menneskelig kjønn nødvendig for den andre, - fryktelig lidenskap at Pasminas noen overhengende fare, kaster ut alle hindringer, noe som er stand til å ødelegge hele menneskeheten, selv om det er laget til lagre det.
Hvor god du kan neizlikties, Jeg bare ønsker å møte med deg, Jeg vil at du skal bare se på meg, - Når du ser på meg, jeg er sann. Når du ser på meg, jeg er sann, Vårt liv for hundrevis av tog vil forlate Og vil må gå tusenvis av miles til fots Og kanskje uten vann, uten salt og uten et hjem. Uten en vei, ikke vann, ingen salt og noe hjem Jeg tror vi har gått tusenvis av miles. Øynene hadde en gal, og øynene hadde en nøktern, Din høyde og rugbrød hadde en kjedelig. Din høyde og rugbrød er en rik, Siden landet referert til av bena, jeg elsker, Selv svette og blod forgiftet Siden landet referert til av bena, vil hellig. Dette landet er referert til av bena, vil det være hellig. Hvite kirsebær og røde roser blomstrer i hagen. Som tid og rom, og uendelig Jeg vil ha deg. ***
de ble separert i alt: selv om begge er ikke-troende, de tror ikke på forskjellige guder.
[de ugudelige] Dette er folk som ikke er troende eller utover vantro tillatelse uforskammet latter på ting som er fromme mennesker eller pastorer samtykket i å bli betraktet som alvorlig og hellig.
styre over seg selv på en slik måte som å kunne mer respekterer minst, som deg selv, behandle andre, som vi ønsker å behandle oss selv - det er hva kan kalt essensen av menneskeheten.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt