Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Hvis du har fått tilgivelse for en straffbar handling, deretter nepazudiniet med sin andre tiltalt for det samme falt. Nelīdzinieties tjener evangeliet, som Mr gjeldslette, men det har gått ut, kvelning hennes skyldnere (Matteus 18, 23-35).
Pienenīte Pienenīte, Pienenīte Sittende på en grønn pakalnītes, Passes kjære sol, Gi dem laburītu. Pienenīte, Pienenīte, Vi radoties så vakker - Alt jeg har rent gull Du lindraciņi gyllen.

. . . mennesker er mer nyttig enn en mann. Jeg sier - folk til å opprettholde sitt livsopphold, kan ikke ønske ingenting bedre enn å sikre at alle var enige med hverandre slik at kropp og sinn bygge i en sjel og kropp sammen for å finne hva alle nyttig. Det følger av dette at folk som sinn klarte, på jakt etter hans nyttig, var ikke noe som ikke ville like andre mennesker, og så de har en rettferdig, sann og ærlig.
være det beste for seg selv det verste ennå ikke være bra: og en mann som bare pg forutsatt Rising dag være stolte av synet ditt? Hvem sola skinner gjennom tåken, kan det likevel være fornøyd at rømt fra mørket, men lysene fortsatt ikke dra nytte av hans. Kun da vår ånd vil være grunnlaget for selv-gratulasjoner, det det vil bli oppfattet gjennom storhetstiden, og vil bli returnert hans himmel, stabilt sideleie, som han ved- separert ved fødselen.
Så lenge våre dager går på, Ditt liv vil svare på vår fremgang.
Alle craves berømmelse, er det på tide å gi opp ære og lære kunsten, som ikke kan kalles lett, - tid til å gå.
Vi lever i all hast, skjødesløs, kort, udugelig.
En klok mann er alltid på samme side som angrep fordi han flere av dem er ivrige etter å lære sine begrensninger område.
dyktighet - den samme mangelen på overdreven skyhet.
Revolution foregår på en dag, er god kontrarevolusjon nødvendig tallet.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt