Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Temptations, depresjon og angst er de elementene som vi tilbyr fienden. Merk at hvis djevelen for å gi støy, er det et tegn på at det fortsatt bor ut av tankene dine og ikke har ekspandert inn i ditt hjerte. For hva gjør ham šausmināties har Guds fred, Guds forståelse av den menneskelige sjel.
Jeg ser velsignelse av kirken der, at det sørger for at folk ville gå på vei til indre sjel, som styrker folk. Denne indre styrke er som en klippe, noe som bidrar i tøffe tider fortsatt urokkelig.
Folk har en åndelig basis, ser det et glimt av lys bak hvert vanskelig øyeblikk det ser frelse etter hver undersøkelse.

Lyden gjennom sanden, jevnt spredt på overflaten kan tvinge sakārtoties ulike geometriske former og virkningen av lyd, kan også forstyrre en rekke formasjoner. Så hvor mye kraftigere kan være lydeffekter på mennesker, som er i stand til å føle
antikken ble kåret som en klok mann som på spørsmålet, i hvilken alder bør gifte seg, sier hans yngre år, ville likevel være for tidlig, men alder - det er for sent.
å finne ut hvor skogen er sør, er det nødvendig å se på trærne. Hvis du har palmer, er det sør allerede er til stede.
Hva synd at verden telpāsTik raskt Boreas dvešs.Cik synd at venner vidūDraugs venn en gang å få fremmed !
Regler for oppførsel hundekamper saken: din hemmelige medfølelse for den svakere siden - det er sjenerøse, men Gjør en innsats på en sterkere - dette er din bedrift.
vi ikke vet den absolutte sannhet. Selv vitenskapen har monopol på absolutt sannhet.
stedet for penger, men mangel på talent og folk gjør landet dårlig.
Hva faktisk har makt: i forsøket på å tilbakevise det, men dine egne angrep gjøre ære på den og gjøre den sterkere.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt