Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

To viktigste hindringer stå i veien for hva som bør gjøres ordentlig: Skam som forvirrer sinnet, og frykt for forekomst av fare, reservasjonen til å angripe safen handlingen. Men dårskap er veldig god på. Bare noen få dødelige forstå hvor mye nytte oppstår når aldri skamme, og alle oppmuntring.
troen på seg selv - det er den virkelige \"velsignelse\".

neatliec på et senere tidspunkt, fordi du ikke vil være enklere.
elsker mannen nødvendige former og farger, er menn på jakt etter bilder. Men kvinner - bare følelser. Hennes elsker bedre enn vi gjør - de er blinde.
Du rart at folk er alt ondt og alle håndterer onde. - Men du vet selv, og si at alt liv basert på egoisme, og pašlabuma citļaunuma. Din lurer indikerer at du i hemmelighet liker noe annet grunnlag for livet. Vel, da heve rammene for dette! - Ja, vi tror ikke ny. Vel, den eneste rart, men for sin egen vantro.
Vi anerkjenner mangler for å redusere deres oppriktighet skade de påfører vårt omdømme.
Hvis vi velger hodepine før under påvirkning, er vi beskyttet for å drikke for mye, men liker å lure oss, kommer foran oss og skjul effekter.
Søn laburītu Solen er jorden I dag i morgenturen. Sakte ned til en håndfull kutt. Gjeld på et kinn, gjeld det andre kinnet til, laburītu sier hun. Sol og behovet hadde langt tåke Tita. Så hun løp nedover gaten, så hun klatrer i et tre. Du er allerede så stor - alt er ikke å fange dem for hånd. ***
Som høst spille igjen! Løselig i blod og øyelokk skjelver, I en pub i verden Mennene drikker den siste øl. Hays! Ours våren Maple tre skarpe ark, La oss be høyt på motsatt bredd, Kanskje Fergemannen varsel.
mot er ekstraordinær sjel iboende styrke plukker opp par av agitasjon, forvirring og følelser som kan forårsake stor nød, bare styrken av heltene stand til å forbli uberørt og beholde friheten til å bruke sinnet mest uvanlige og verste tilfellene.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt