Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Jeg er av dere neaiziešu du bort nelaidīšu dzīšu Dypt inne i deg heie på ditt hjerte rundt alle nær sterkt lenker siešu Neaiziešu nelaidīšu ... Hold meg, vil jeg være din alt i våre to liv.
Passions skape mer martyrer enn alle religioner sammen.

Betegner gjerrighet begynner der mangelen på slutt.
lett å oppnå konsensus kan ikke stoles på.
visnepanesamākais fredens mann, som avbruddet eller lidenskaper, verken arbeid eller underholdning, eller noen utøve. Så kjenner han sparsomt, overlatt til seg selv, svikt, avhengighet, hjelpeløshet, tomhet. Fra sin sjel klatrer ut av dypet av uutholdelig kjedsomhet, tristhet, bitterhet, fiendtlighet, fortvilelse.
Ungdom endrer sin smak hot-påvirket, men alder imponert å stoppe avhengighet til det.
Away skumību vil sende en gang mørke, Vil konkludere etter døden av lange tider, Begynn troen på at målet med livet, Begge vil være styrke og bedre gå. Sparkle in the dark blåmerker stjerner Evig prosedyre beveger barer; Menneskehetens skjebne kjedelig bølger Det er ingen guddom ånd av forfall. Kort og snur levetid, Nær sammen - vugge graven; Imidlertid, vekten av hvert øyeblikk, Livet er bra når det er bra. Derfor skumību unna, ve! Jeg vil jobbe, jeg vil prøve, men jeg har tid; La oss fikse de siste heslig føtter Lykke vil komme tilbake, glad for å ha ansiktet. / Eduard Veidenbaums /
halvparten av verdens folk har å si, men ute av stand til å snakke, og partiet er ikke å si, men de er alltid snakker om.
Sinnet er som en trangsynt idioter som kjører fra den ene grøfta til grøft pataisno andre.
Halon (inkludert Halon 1211 og Halon 1301), en gass middel som hemmer den kjemiske reaksjonen av brannen. Klasser B: C for lavere vekt brannslukningsapparater (2,3 kg, under 9 kg) og A: B: C for tyngre vekter (04.01 til 07.07 kg, 9-17 kg). Utestengt fra ny produksjon, med unntak for militær bruk, som fra 1. januar 1994 som dens egenskaper bidra til ozonlaget og lang atmosfærisk levetid, vanligvis 400 år. Halon ble helt forbudt i Europa som resulterer i lagrene blir sendt til USA for gjenbruk. Selv om produksjonen har blitt utestengt, er gjenbruk fortsatt er tillatt. Halon 1301 og 1211 blir erstattet med nye halocarbon agenter som ikke har noen ozonlaget egenskaper og lave levetid i atmosfæren, men er mindre effektivt.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt