Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Fordommer er en tro som ikke er basert på fornuft.
Gjennom hele året har pengemengden , mens du venter på julen, kom julen Vel, Vel noen penger å bruke.

Patriotisme - brennbart avfall som kan ta fyr fra det ambisiøse fakkelen kommer til å gjøre sitt navn kjent.
Hvis noen vet hva livet er korrekt, og likevel lidenskapelig landet synd, er mannen som ga en vanskelig sykdom rett medisin, men han bare ser på dem og pārcilā men drikker giften og gjør alt som det bidrar til sykdom og til omtrentlig dødsfall.
Min største fordelen var at mye av å se noe som virker for oss fremmed og morsom, men andre store nasjoner og er allment anerkjent, lærte jeg også mye, ikke å tro på ham som jeg er overbevist bare ved eksempel og vane.
Det er noen medisiner som navpat store himmelske kasserer. - Og har negler, hvilke raujar tårer salte pinner . Det er noen medisiner . Må være sjenerte arīneviens men de drakk Nava . - Jeg har også noen ganger Corina på hjertet, men tablettene bør være Keri . Det presset drømmer som mācmeitenes - sklandiņas som tynne og søte tanker, hva de tror den som flyr på en første date , og bitter SOB hva skyver noen - selv om du bare glade plandījies og jenter skrivebord , der en igjen vandījies , . - Og mest vakre latviske poesi . Og er de vitser, hvilke kraujgan Brothers in Arms , og noen . - Og har negler, hvilke raujar tårer salte pinner . 1986 .
Jeg stirrer i fortellingen om de blå innsjøer. Jeg har sett på folket, endelig skjønte jeg stille: Hver srdī er TALES som blå innsjøer, De kan mørkere eller apsniegt, Men aldri miste ...
Takk - det er en tung byrde på våre ufullkomne natur.
Jeg ser etter sommeren Bypass bordet rundt Jeg klarer å tegne Nå solen - Desperat ikke å forplikte Hold på til et liv som er den eneste levedyktige apjaušama vibrasjon Cīrulis Trellis Ziegel smertefull lyd knoppen atsprāgstot åpen
Smiesimies mens du venter på det øyeblikket da vi følte lykkelig, ellers kan vi dø uten noensinne nedabūjuši latter.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt