Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

det igjen våren Våren i gang igjen, Larks synge mann cheats feltet Trost på gammelt lindetre grenen. Hva andre poet å gjøre? Er dette ganske blomst tid Slikket sporet uten krig? Nei, å nei! Det er en hellig kraft Zen i den andre, drevet på en svært Stor burtinieku pack. Hva betyr det synger, det er ikke vekten, Har han elsket, eller Ceres, Er far bak den serielle ara. Så lenge sangen også! Gammel shabby doggerel Kan ikke tolerere den nye stasjonen. Lær av solens stråler! Hvem trenger det? Larks i luften, Den har en slik \"Ļiraļara!\"
Hvor fordømmelser blir refundert, lider ingen mangel på skyld.

sikre tegn på forfall er når du begynner å trappe opp å respektere andre menneskers feil. Sprøyting andre med skitt stream, mange prøver å skjule sine egne flekker og kan ikke Vask dem. På den måten, trøstet de seg, men det Trøsten er en dåre.
Jeg kastet en skarp tistel I sine kuer laiderā: Powered heks på kryss og tvers, Ikke løpe kuer laiderā.
solen ved Big Sky krokus * krype i gatene og jeg vil fryktelig avklare forholdene April liker å kjøre vinden som fregatter går jenter Jeg eier min kalv glede Jeg er den heldige eieren Det er ingenting i lommene head mindre enn og legger til rikdom April vil forholdet de er bred som gate god som den store kalk- og på alle hjørner og grotter rase som er delt
Pusarts forbli i den foreslåtte feltet. Side av furen plogen spade Rus. Thunder dele min eik, Likteņcirvis - min ektemenn familie.
Arbeid, enten du vil det eller du ikke ønsker å ville ikke måtte tåle mangel på liv. Unngå arbeid på deg neizbēgsi. Når du søker etter den, vil den flykte fra dere.
at ingenting er malplassert i en dum fornuftig, siden ingenting er negudrāks den perverse visdom. I vognen foran hesten håndtert av noen som ikke tilpasser ikke de nåværende omstendigheter, ønsker ikke å ta hensyn til tid og sted, heller ikke huske festen lover - enten drikking eller aizvācies - men hevder at komedien ikke lenger ville være en komedie.
Lazy døtre netiklītes, Fence porter nepušķoti; John gikk forbi barn På den annen, meget fruktbart.
mangel på tillit, bekymring - vi besluttet.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt