Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Dine barn er ikke dine barn. De er sønner og døtre født i samme livsbejaende for seg selv. De kommer gjennom dere, men ikke fra deg, Og, selv om de er med deg, men gjør dere ikke eier. Du kan gi dem din kjærlighet, men ikke dine tanker. Fordi de har sine egne tanker. Du kan gi ly for kjødet, men ikke deres sjeler, Fordi sjelen bor i morgendagens hjem, der du ikke kan gå inn, ikke engang i deres drømmer. Du kan strebe etter å bli som dem, men ikke prøv å gjøre dem ligner på seg selv. Fordi livet ikke går tilbake, og heller ikke så sent i går. Du er šaujambloki som dine barn som levende piler overføres til fronten. Skytten ser den allmektige mål mot uendelig løyper, og Han vil sette deg alle ut for sine piler fly fort og langt. Til din bøying av Sagittarius arm du glede; Fordi, som han elsker pilen som flyr fremover Han elsker også pistolen serien, som fortsatt er på stedet.
annet unormalt er ikke rotete opp din skjønnhet, En annen Parets Ābeļzieds dere fingertuppene nagende, Men hvite har blitt slaktet. . . Og som du lander - naken Og har en vakker freak. . . Som Ābeļzieds - korset. . .

spare ingen omskolering for barnet ditt når du ser ham med riset av Perse elva, er det fordi du allerede er i nenositīsi deres.
vår lidelse og glede styrker vår mentale kapasitet.
Livet er for viktig til å bli tatt på alvor.
Det snakket blomst tirgonisJā , jeg har filfaku beidzisA hva ? For jeg Rubie Sule ? ! Det er en enda større kaos enn Vefa. E uzrāvos viņreizar par lampočkām cache . Izručījos en kakže . Vovka I partkomā šancēPar drivere , ikke . lv . lv . Stem , brakte blomster i morges med volguDullais , for Kamla svulst seg selv! Olga gjennom butikken šeptēun blomster alltid Friso . Viģiku kjøpte nesenPiekāp om blodet sirkulerer om lēnuŠitās ? . A -kort kan du paņemtpriekš brutes ! . Blood blomst .
Det er viktig å leve på en slik måte som ville ha tilbake.
Den mest favoritt ord er mīļvārdiem annen test, er solsikke dyrket i en lys rundt ham. Den mest favoritt ord er som en diamant ring finger, i hjertet sådd rundt levende gnist av håp. Med ordene vi ikke er elskere og sand partikler, men la løs nestundu, slo hat. Lovers med ord - som en brennende stearinlys inne, er The World varmet opp av en kjærlig Gud har gitt oss. Være et ord av oppmuntring feiring!
God kveld, John far, Eller venter på Johns barn, Eller venter på Johns barn, Eller bygd alutiņu?
Jeg har kjent bare tre spaker som kan påvirker moral i folket: lovs kraft, opinionen inntrykk av glede og sjarm.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt