Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Jenta, hvis øyne malerier jet, For en sandwich viennakt jeg tilbake. Hva var den sandwich? Vet ikke til denne dag. Kanskje noen Ceriņš blå? Fjerne stjerner eller bite? Hva var den sandwich? Hvor brødet? Eller ovner i helvete? Nei, en gjerrig Līkcepure Og mirakler ikke elsker oss gratis. Jeg ser på himmelen. Som det flyr i skyene. . . Fall netter ziedainās og steinete raviner. Og alle er på sine smørbrød.
Atzīsties i sin uvitenhet, i min mening, er en av de mest pålitelige bevis for eksistensen av grunn.

selvtilfredshet - et tegn på dårlig smak sikker.
rev På spørsmål om hun er et vitne, pekte den ut på halen hans.
Vakkert bryllup løfte er begynnelsen av solen når alt i livet vil gå på lyset og livet ditt , pleie elsker alt rundt, med velsignelse og lykke pildīsies .
Jeg er bekymret for det, eller hvem, siden vårt første møte behandler meg som om vi har tjue år på å være venner, eller på tyve år neizturēsies for meg som en fremmed, hvis du bare spørre ham for god service.
Kvinner er ikke så pratsom som menn. Dersom det blir kjent at er konfidensiell, jeg først tenkte på en mann enn en kvinne.
Å snøstorm, oh Blizzard Hva er møysommelig, vinduet i morges du nobēris snø sky. Som det vil være gjennom det nye året, som slektninger, barn, venner, når vinden vaier kostene å presentere den nye Snø kosten. Å, snøstorm, Blizzard oh, Jel rimsti av begge bjelker, for, vår pārēm Zemīte, under din hvitt skjegg. Spør toppen av den store hannen, å stoppe snøen mill, for å feire det nye året kan hare, ulv, rådyr. For det nye året kommer i alle bakgård, til Latvia og Guds folk og hellig Lyme!
salt, vann pārdzersies det.
Overalt, overalt Polene borgere Funny tyngdekraften Du er delvis og beholde Gull halvveis! Mellomtiden, begge opptatt Gå rundt regimental Stilfullt kledd Bode svenner Den shined gardibenēm Kunstig krūzotās hoder; Og gamle Jumpravas Den falske bryster og falske roser på kinnene; Ærlig fedre I et glass øl Og et glass vodka -Ikke mer, ikke mindre- Komfortabel tendens til å drikke. Og mor, Hva er den riktige Og venstre Etter gyldige døtre ektemenn - Og omfattende beite mer. Men dikteren av kjærlighet Gull blant motorveien Det går ikke Den daudzpardauzdiem, Det viser reservert. Det er deg, det er deg! Du aizžogo alle Ubetrådt stier, Som fører hill Å friske luften. Cruelly Du drar ham sammen På den daglige støv Og traff ham vise Igjen og igjen Du har din kjedelig En fargeløs bilde. En forbannelse på meg Det manim leie Alive speil Som reflekterte Bare nediža Videjība! Forbanne min svakhet! Hvor mange ganger, hvor mange ganger Sinne og Grudge Jeg er ikke kaste harpe, Tenker tanker: Jeg skulle ønske jeg dig Ikke lenger ikke elsker! Være brutt Så koblingen med deg, Løs så ville jeg En nasjon av deg!

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt