Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Menneskeheten er hyggelig å se bevegelser enn å høre på argumenter.
Vi kaller noen mennesker på villmennene eneste grunnen fordi deres oppførsel forskjellig fra vår.

Mange tror at barndommen er den beste og hadde den mest behagelige tiden av sitt liv. Dette er ikke slik. Dette er de vanskeligste årene av det samme, på grunn av folk hviler byrden av disiplin og sjelden han kan være en ekte venn, og enda mer sjelden - frihet.
streve ikke bare for høy kvalitet - og måtehold heltemot, men også av hva den skaper - verk og nevairaties av dem bare fordi de er utmattende. Ikke forvent en stor innsats vil bringe deg stor fortjeneste men ligner på kobber bidrar til å få gull, samt arbeidet - få karakter.
Ekte vennskap i denne verden er en sjeldenhet, spesielt blant likemenn, men at vennskap er de mest særpregede. Hvis, derimot, eksisterer så edel vennskapet mellom overlegen og lavest i ens velstand avhenger på den andre.
Men av bakken Jeg tørster etter så lang tid! Kanskje til og med tusen år hjerte kjørt til flyplassen. Hvis du ikke kjenner min kjære mor, til mistanke bare hans far - Nedenfor meg stolt fjell, simrs skog og myr lilje-livered. Som de sølvfargede fugler og to små fisker skinne Av landlig flukt, Fortellinger og rundt midten. Til sin starttid der venter på raketter. Jeg sammenvoksninger til hjørnet. Og jeg er glad. Mens i nært pieplakusi, under vingen av døden vil være Jeg fly. Jeg tror. Pavizināt Gjør du?
En pasient som har testamentert sin eiendom ved en lege er liten sjanse for gjenopprette.
Mange har sympati med sine venner når de blir rammet av uflaks, men når truffet av flaks - de misunnelse.
lys vi blir omsorgsfull, tolerant, lykkeligere: etter kort tid begrave vi, på tross til alle våre jordet og ujordet påstander begrave - med all vår arroganse og alle våre woes.
Med sin ungdommelige fiende du vil føle nærmere enn venner på din alder.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt