Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt

Noen ganger at de kvinnene som aiļumus er perfekt, men de positive kvaliteter - utmerket, rørte det våre hjerter, så vi tīksmināmies retten til å se på dem og snakke med dem.
Hvis jeg kommer ut veldig sent hjemmefra Hvis huset brenner lyspære uten falsk Dersom kvelden til å heve sine haler jāņtārps Hvis jeg kommer ut veldig sent hjemmefra For sent på tide å slippe øynene overalt For trøtt til å be for å heve For dum til å vite antall utgang For sent på tide å slippe øynene overalt Ingen mann i gata er ikke noe varmt på hodet Ingen akter ikke å løfte av ryggen min Ingen vet restene av den nå vil være

Tålmodighet - er nøkkelen til paradis.
Hvor er vår John mor, Det ser ikke du gå? Krūmiņa Krumina På skjørtet flyr lese.
trolldom i håret har vært svært populært, men håret kan bli påvirket av sine eiere uten hekseri. Som nevnt, er de \"bio-batteri\" og de kan være utsatt for stråling, medfølgende ulike fysiske prosesser som rotting. Hvis håret ditt er nødt til å dumpe råtnende avfall er sannsynlig å være en subtil energi-kanaler vil sende deg til de uønskede impulser.
menneskeheten, kan vi redde dem bare med upåklagelig personlig oppførsel, ellers vi aiztrauksimies som fatal for kometen, rundt såing tomhet og død.
bor sjelden i palasser.
Enhver bedrift - et forsøk på å forutsi fremtiden.
For hver dag til hver time, lykke, glede og håper du veve i hjertet, og til navn på de hvite roser av lykke blomstrer!
er det samme som en rad mot strømmen: så snart padle stop - umiddelbart bringe deg tilbake.

Tekst på bursdagskort / Bursdag dikt