Bursdags hilsen / Bursdag dikt

Ha en sti mellom rosene farten, synger Nightingale en sang. Kjør på en dag seier, ditt navn dagen Hilsen!
Joy - det eneste kriteriet på sannhet. Dette er hva vi vet når, rørte Truth, hører vi fra dem glatt musikk og føle den gledelige hilsenen, det sender til sannheten som finnes i oss.

rakler midt i skogen blomst, Og anemoner skygge smil. Hvert blad sol sang sanger, Og de varme hilsener du sender.
flyt sakte islagt elv Den uunngåelige og skremmende, Jeg bodde i banken, Hilsen i det fjerne luften.
måten jeg kom inn i den svarte skyggen av døden, Men sinnet fremdeles nepierod til realisering At kjært barn aldri å vende tilbake, vil ikke komme, Som påvirker mine myke hender. Hvilken ville forsinke alvorlighetsgraden av mine skuldre? Hvem vil være i stand til å slukke den smerten i mitt hjerte? Bare taushet rundt, stillhet - sorg hilsen. Roper sjelen, men kan ikke vekke.
Jeg tar en bit av blå himmel og bruke det sniegpulksteni stede, flere stiklinger av fitte lukt og full Sil, alt dette ønsker jeg deg en gave. Jeg sender denne hilsenen bjørk gleden av en blomstrende gull hassel kvist, og simttūkstošs innfødte dyr side, hvilken glede ditt hjerte kan gi!
Ord for dagen en hjertelig hilsen og deretter langs det gamle ordtaket "et mildt forløp av livet ditt, ikke føler antall dager med glede!"
Snart vil sende hilsener til dere damer, for solen skinner i dine ruter, når ørene bursdager morgen, med glede, lykke tett vridd .........
Selv insekt, som er hos vinduet, Uopphørlig durer, Hvordan kan han og hvordan han vite, Med hilsener til deg kommer.
Jubileum Hilsen - stormer , som šampaniešavilni ennå, Jubilee -elskende ord av mint i hundre gadutās rundt deg blomstre !

Bursdags hilsen / Bursdag dikt