Bursdags hilsen / Bursdag dikt

Jeg tar en bit av himmelen ziluUn utsatt for en sniegpulksteni stede , men Pūpola og parfyme laden furuskog , alt du vil, jeg sender hilsener dāvināt.Šai bjørk gleder forgylle blomstrende hassel kvist , Og simttūkstošs mor fest dyr , Hva vil ditt hjerte være glad for å gi !
Selv insekt, som er hos vinduet, Uopphørlig durer, Hvordan kan han og hvordan han vite, Med hilsener til deg kommer.

Hearty hilsen er ikke lenger moteriktige, solgte den for å handle loppe, nå er det en ny mote, har du en søt kyss fra meg.
Og selv tidlig ringte deg, og du går, ved din hånd sådd, har den effektivt ansvarlig og ZELS! Det šķirdamies du ikke la oss ennå, men - Stille fra Noen mennesker har øses styrker. Men hukommelsen, ditt navn på vår sjel strenger i lang tid, vil en lang tid bli spilt våren varm hilsen!
Hearty hilsen er ikke lenger moteriktige selges det å handle loppe Nå er det en ny mote-du søte kyss fra meg!
Jeg tar en bit av blå himmel og bruke det sniegpulksteni stede, flere stiklinger av fitte lukt og full Sil, alt dette ønsker jeg deg en gave. Jeg sender denne hilsenen bjørk gleden av en blomstrende gull hassel kvist, og simttūkstošs innfødte dyr side, hvilken glede ditt hjerte kan gi!
Pappa, du var død ... Det vanskelig å tro, I stemmen din, høres hvert ord fortsatt i ørene. Det synes å leve i hjertet ditt slå i brystet mitt, Hva er din død kan ikke frata meg. Eller det dør, ga de andre seg. Hvem donert gleden av andre nytelse? Det er bare blomster som også om vinteren nevīst, Når alle hagene vil aizputina. Og skapet på toppen av kronen inn i meg, Hvor ellers i skogen hilsen Dew KAIST. Jeg lurer på hvorfor det virker: justeringen av livet ditt, Så enkelt men samtidig hardt vakkert.
rakler midt i skogen blomst, Og anemoner skygge smil. Hvert blad sol sang sanger, Og de varme hilsener du sender.
Snart vil sende hilsener til dere damer, for solen skinner i dine ruter, når ørene bursdager morgen, med glede, lykke tett vridd .........
Ord for dagen neķer flyr når man drikker vin, får et kyss, og la ditt hjerte bli mer moro Spis et stykke kake! hilsen den andre Varina!

Bursdags hilsen / Bursdag dikt