Bursdags hilsen / Bursdag dikt

Om meg gråte. Med myk vakarvēju Jeg pleide å sende hilsener fra TALES livet og kjærligheten som jeg elsket det. Hvem bodde i en vakker, er ikke det en synd å gå unna.
Kjærlighet er engelen hilsen konstellasjoner.

her igjen vaskeri tid. Kommer en mor, en svart skjerf rundt hodet tett bundet, er imidlertid at du bor er måten hun holde styr på. Bak ansiktet av tap av ansikt som en hilsen og farvel noen la hånden der inne. Jeg har aizdebesu sky - hvis jeg er i ingensteds.
Motta mine hilsener. . . Få mine hilsener til deg Catkin at duer står overfor: Felles liv å gjøre det til rosebusken er økende. Smerte og arbeidet med å ytterligere forene sjelen til deg og sier, Fortune å finne kurset tvinger deg til å gå til krets
Ord for dagen en hjertelig hilsen og deretter langs det gamle ordtaket "et mildt forløp av livet ditt, ikke føler antall dager med glede!"
Hearty hilsen er ikke lenger moteriktige selges det å handle loppe Nå er det en ny mote-du søte kyss fra meg!
Jubileum Hilsen - stormer , som šampaniešavilni ennå, Jubilee -elskende ord av mint i hundre gadutās rundt deg blomstre !
Joy - det eneste kriteriet på sannhet. Dette er hva vi vet når, rørte Truth, hører vi fra dem glatt musikk og føle den gledelige hilsenen, det sender til sannheten som finnes i oss.
Jesusbarnet lyse over oss, søte, søte og lange nåler. I hilsenen av denne art, til oss rene hjerter, gode!
Ha en sti mellom rosene farten, synger Nightingale en sang. Kjør på en dag seier, ditt navn dagen Hilsen!

Bursdags hilsen / Bursdag dikt