Bursdags hilsen / Bursdag dikt

måten jeg kom inn i den svarte skyggen av døden, Men sinnet fremdeles nepierod til realisering At kjært barn aldri å vende tilbake, vil ikke komme, Som påvirker mine myke hender. Hvilken ville forsinke alvorlighetsgraden av mine skuldre? Hvem vil være i stand til å slukke den smerten i mitt hjerte? Bare taushet rundt, stillhet - sorg hilsen. Roper sjelen, men kan ikke vekke.
Pappa, du var død ... Det vanskelig å tro, I stemmen din, høres hvert ord fortsatt i ørene. Det synes å leve i hjertet ditt slå i brystet mitt, Hva er din død kan ikke frata meg. Eller det dør, ga de andre seg. Hvem donert gleden av andre nytelse? Det er bare blomster som også om vinteren nevīst, Når alle hagene vil aizputina. Og skapet på toppen av kronen inn i meg, Hvor ellers i skogen hilsen Dew KAIST. Jeg lurer på hvorfor det virker: justeringen av livet ditt, Så enkelt men samtidig hardt vakkert.

Hearty hilsen er ikke lenger moteriktige, solgte den for å handle loppe, nå er det en ny mote, har du en søt kyss fra meg.
Hearty hilsen er ikke lenger moteriktige selges det å handle loppe Nå er det en ny mote-du søte kyss fra meg!
Māmulīt motta enten igjen denne dagen, stor og i så-hyggelig en, få blomster som du gjør, kommer vi med hilsener som vi er.
Jubileum Hilsen - stormer , som šampaniešavilni ennå, Jubilee -elskende ord av mint i hundre gadutās rundt deg blomstre !
Om meg gråte. Med myk vakarvēju Jeg pleide å sende hilsener fra TALES livet og kjærligheten som jeg elsket det. Hvem bodde i en vakker, er ikke det en synd å gå unna.
māmulīt min kjære, Du har en fest av ankomst, Jeg sender deg kjærlig hilsen Måtte du alltid være manim. Du ga meg alt det gode, Aldri sparsom selv. Big up da jeg vil, Alltid holde mine selv. / Diana Badaško /
Ord for dagen neķer flyr når man drikker vin, får et kyss, og la ditt hjerte bli mer moro Spis et stykke kake! hilsen den andre Varina!
Rabbit blåste blå røyk, Sender hilsen fra meg, Den andre øyet Bola bare, Å være nospertas eggene! Hare i dag fikk drukket, Mer kan ikke huske, Hvem malte egg, Gjemte og ga.

Bursdags hilsen / Bursdag dikt