Bursdags hilsen / Bursdag dikt

Māmulīt motta enten igjen denne dagen, stor og i så-hyggelig en, få blomster som du gjør, kommer vi med hilsener som vi er.
rakler midt i skogen blomst, Og anemoner skygge smil. Hvert blad sol sang sanger, Og de varme hilsener du sender.

Joy - det eneste kriteriet på sannhet. Dette er hva vi vet når, rørte Truth, hører vi fra dem glatt musikk og føle den gledelige hilsenen, det sender til sannheten som finnes i oss.
Kjærlighet er engelen hilsen konstellasjoner.
Jesusbarnet å skinne over oss! Søte, søte lange nåler - Det er som om det er en hilsen fra naturen Til oss rent hjerte, gode.
Noen bære en lue bare for å være med å plukke opp hilsenen. Det er ikke klart akkurat hvorfor de er iført bukser.
Pappa, du var død ... Det vanskelig å tro, I stemmen din, høres hvert ord fortsatt i ørene. Det synes å leve i hjertet ditt slå i brystet mitt, Hva er din død kan ikke frata meg. Eller det dør, ga de andre seg. Hvem donert gleden av andre nytelse? Det er bare blomster som også om vinteren nevīst, Når alle hagene vil aizputina. Og skapet på toppen av kronen inn i meg, Hvor ellers i skogen hilsen Dew KAIST. Jeg lurer på hvorfor det virker: justeringen av livet ditt, Så enkelt men samtidig hardt vakkert.
Og selv tidlig ringte deg, og du går, ved din hånd sådd, har den effektivt ansvarlig og ZELS! Det šķirdamies du ikke la oss ennå, men - Stille fra Noen mennesker har øses styrker. Men hukommelsen, ditt navn på vår sjel strenger i lang tid, vil en lang tid bli spilt våren varm hilsen!
måten jeg kom inn i den svarte skyggen av døden, Men sinnet fremdeles nepierod til realisering At kjært barn aldri å vende tilbake, vil ikke komme, Som påvirker mine myke hender. Hvilken ville forsinke alvorlighetsgraden av mine skuldre? Hvem vil være i stand til å slukke den smerten i mitt hjerte? Bare taushet rundt, stillhet - sorg hilsen. Roper sjelen, men kan ikke vekke.
Ord for dagen neķer flyr når man drikker vin, får et kyss, og la ditt hjerte bli mer moro Spis et stykke kake! hilsen den andre Varina!

Bursdags hilsen / Bursdag dikt