Bursdags hilsen / Bursdag dikt

Joy - det eneste kriteriet på sannhet. Dette er hva vi vet når, rørte Truth, hører vi fra dem glatt musikk og føle den gledelige hilsenen, det sender til sannheten som finnes i oss.
En sterkt sollys, en grønn furu, elsker hilsener fra meg å bære nyttår til deg!

måten jeg kom inn i den svarte skyggen av døden, Men sinnet fremdeles nepierod til realisering At kjært barn aldri å vende tilbake, vil ikke komme, Som påvirker mine myke hender. Hvilken ville forsinke alvorlighetsgraden av mine skuldre? Hvem vil være i stand til å slukke den smerten i mitt hjerte? Bare taushet rundt, stillhet - sorg hilsen. Roper sjelen, men kan ikke vekke.
Pappa, du var død ... Det vanskelig å tro, I stemmen din, høres hvert ord fortsatt i ørene. Det synes å leve i hjertet ditt slå i brystet mitt, Hva er din død kan ikke frata meg. Eller det dør, ga de andre seg. Hvem donert gleden av andre nytelse? Det er bare blomster som også om vinteren nevīst, Når alle hagene vil aizputina. Og skapet på toppen av kronen inn i meg, Hvor ellers i skogen hilsen Dew KAIST. Jeg lurer på hvorfor det virker: justeringen av livet ditt, Så enkelt men samtidig hardt vakkert.
Jeg tar en bit av blå himmel og bruke det sniegpulksteni stede, flere stiklinger av fitte lukt og full Sil, alt dette ønsker jeg deg en gave. Jeg sender denne hilsenen bjørk gleden av en blomstrende gull hassel kvist, og simttūkstošs innfødte dyr side, hvilken glede ditt hjerte kan gi!
mot uendelig dvēsle trives og brummer og ringe - uendelig ukjent? Ved midnatt til min hilsen
Ha en sti mellom rosene farten, synger Nightingale en sang. Kjør på en dag seier, ditt navn dagen Hilsen!
Motta mine hilsener. . . Få mine hilsener til deg Catkin at duer står overfor: Felles liv å gjøre det til rosebusken er økende. Smerte og arbeidet med å ytterligere forene sjelen til deg og sier, Fortune å finne kurset tvinger deg til å gå til krets
Jubileum Hilsen - stormer , som šampaniešavilni ennå, Jubilee -elskende ord av mint i hundre gadutās rundt deg blomstre !
her igjen vaskeri tid. Kommer en mor, en svart skjerf rundt hodet tett bundet, er imidlertid at du bor er måten hun holde styr på. Bak ansiktet av tap av ansikt som en hilsen og farvel noen la hånden der inne. Jeg har aizdebesu sky - hvis jeg er i ingensteds.

Bursdags hilsen / Bursdag dikt