Dikt til farsdag / Bursdag dikt

demokratiske maskin full juridisk beskyttelse av minoritet gjelder ikke for dem som anspore andre til voldelig undergraving av demokratiet.
- reformatorer i våren og sommeren og høsten og vinteren vi holder oss til de påviste, reformatorer i morgen, Høyre i kveld. Reformen viser konservativ nektet, søker konservatisme for komfort, reform - for sannheten.

Som en mann som nettopp Fungerende kun til din nabo, og alle hjelper nepastiepjot hånd, ikke oppfyller ennå alle sine forpliktelser, samt offentlige, alle plikter og rettigheter Guardian din så langt som mulig, å tilpasse seg de tider og omstendigheter, er det tilstrebe å komme til unnsetning mangel på begrensning og stopper så langt som mulig, distressed alltid trøst viser medfølelse og gavmildhet. Ja, jeg sa, og alltid gjenta at landet skal være i ditt hjerte.
livet å prøve og dømme, lære å elske, å tilgi og å lide.
sammenheng med ros skade deg, men ytterligere skade hvis nedsettende om du har liten forestilling.
Gud er tilsynelatende veldig glad i vanlige mennesker, hvis de han har skapt så mye.
Enhver regjering som er basert på vold , faller inn i den latterlig konflikt : ønske for folk å være svak, mens det vil også hjelpe dem til å være sterk .
Ikke be om en venn hver dag ditt være til stede. Hver nestundā vil alltid hastverk med å trøste deg
er en forbannet mann, slaveri selv karakteristisk: når han tar over hele følelsen av metthet, bli komfortabel, velstående, så han mister den interne følelser, hans åndelige glød. Han blir da mettet og mentalt kjedelig og selvtilfreds. Det er ingen verdi i ham enn han er verdt en krone, hvis hans sjel, skapt angst og glede, er så kjedelig som atēdusies og kjøtt.
Evil - sin egen fiende, årsaken til angst, som stadig forsøker å gjøre seg ikke-eksisterende.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt