Dikt til farsdag / Bursdag dikt

Intelligens ved sin natur er preget av femininitet : det aldri gjør , men bare oppleves , er dens handling rettet mot en gyldig implementering av målene og samfunnsliv , og vitenskap og filosofi , og selv poesi. Derfor humanismebegrepet som sådan refererer til den forstand sfære . Men på dette området kan det ikke være geni , som geni er kraften av objektiv observasjon, noe som er uvanlig for de fleste . Det er uttrykk for en uformell karakter, som selv en vanlig person kan lide skrive poesi . Men det snart dukket opp for å gå tapt i en vanlig person på jakt etter støtte i hele sin abstrakt begrep som lei ser stol å sitte . Dette kan forklare det faktum at folk flest er bare interessert i mange av verdens ønsker å emnet, som er tilstrekkelig til å dekke ett konsept . Det er derfor mengden så liten interesse for kunstverk og naturlig skjønnhet . .
Døden fascinerer oss ikke til, men plukket. Så flott ånd, din høyere bevissthet natur innlegget prøve å legge ut, handle arrogant og vanskelig, men ingenting av alt som er rundt ham, ikke på egen hånd, men brukte den som et lån, som forhastede ceļavīrs.

Doubt - halvveis til visdom.
Livet har lært meg å tilgi, men enda mer - søk tilgivelse.
ingen misunnelse og er en god venn av alle levende vesener som ikke eier eiendommen og er fri for false \"jeg\", som er den samme i lykke og nød, som er pasient, alltid glad for å være der for deg selv. . . . Hva er ikke forstyrret av andre, og er ikke forstyrret av andre som har balanserte lykke og nød, frykt og angst. . . At nelīksmo og ikke være trist, ikke klage og ikke ønsker å gi avkall på alle gunstige og ugunstige. . . , Som er lik venner og fiender i en balansert ære og vanære, varme og kulde, lykke og nød, berømmelse og skjensel, som er aldri en dårlig samfunn som alltid er stille og fornøyd med alt som ikke bryr seg om sitt bosted, . . . . Hva går av full tro til evig åndelig Tjenesten veien og som jeg har det høyeste målet, at jeg er veldig, veldig dyrt.
vie sitt liv til tjeneste for sannheten
Hvor dyrebare liv, ser mannen bare døden
nærmer seg, men det er for sent, fordi døden ikke tillater lang
se på.
Alle som craves berømmelse, er et godt tidspunkt å gi opp ære og lære en kunst som ikke kan kalles lett - tid til å gå.
unfulfilled lengsel, hvis det kommer til å realiseres raskere enn forventet.
Nebītos til døden, alltid tenke på det.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt