Dikt til farsdag / Bursdag dikt

Murder er en voldelig kriminalitet til drap. Selvmord er en voldelig forbrytelse mot dem som overlevde.
Drop forgjeves å lande en håndfull mynt, vil du få en annen, men ingenting faller i et minutt, vil du ikke få tilbake nei, aldri.

Dzimtinē guļšūs, koding pīnõks Allerede škērtīs dzeiveibu med meg: Patriotisk til sanden I dusjen - For Dzīsme rundt meg høres det ut?
nødvendig, underviser loven på en tidlig alder folk til å gjøre hva han ikke liker å unngå det onde, at det ikke ville være mer fornøyd.
Slik ære gudene? Gud vil respektere det, som ble kjent med ham, trenger ikke Gud trenger tjenere. Hvorfor? Han serverer cilvēkdzimumam, er villig til å hjelpe overalt og alle. Hoved bilde av en Gud - de tror på, så - å gjenkjenne dižumu ham, å anerkjenne deres godhet, uten noe som det er dižuma, vet at det er de som styrer verden som kan ordnes med universet ditt, holde cilvēkdzimumu, noen ganger også bekymret enkeltpersoner. Hvis du vil stille inn gudene i deres favør, bli bra! Hva de imitere det hedre dem nok.
Privat eiendom bidrar ikke til å styrke og boom: co-eierskap av materielle goder - den ideelle stat basis.
Hver person i læringsprosessen kommer til en forståelse av at misunnelse er uvitenhet og imitasjon - selvmord.
Takk for smilet ditt! Jeg hvisker lavt. Så lyse sola er ikke engang mirdzējusi! Ett øyeblikk. . . men hundrevis kan erstattes. Ett øyeblikk. . . men lysår kan gjøre. Og hjerte - selv om det er Steely, Jeg snur meg til blomstring enga på nettstedet. / J. Greybeard /
Det finnes to typer kjærlighet: en vanlig, den andre korset. Enkelt - den elskede og kjærlig kjærlighet. Da en kjærlig er død. Motsatt, når den elskede svarer til kjærlighet, så i hvert fall fått en kjærlig liv i ham. Her finnes i spenning verdt.
forestille seg hva kunne være din perfekte liv! Hold

Dikt til farsdag / Bursdag dikt