Dikt til farsdag / Bursdag dikt

Elsker å tilgi alle synder, ikke bare en synd mot kjærlighet.
Gjør godt til venner slik at de elsker deg enda mer, gjør godt mot sine fiender, for de er alltid til å bli våre venner. Og når du snakker opp for dine fiender - husk at den dagen kan komme da han vil bli din venn.

Og likevel er det ingenting i slutten, men stadig årvåken samtalen skal føle hjertets fortsatt full drypper til randen med hva som kunne engang ha vært.
stor kunst må infunderes med menneskets bevissthet herlig ideer som er lært til å gi alle mennesker hell.
våren arbeid. Kom våren, er landet allerede tørre, Alle palmer og grønt, som er i stand til; \"På jobb\" - og alle lytter Og plantet, og frøplanter, og purke Ingen flere floppy arm er svak. IJ Lolita står ikke i dammer, Vil plante sine blomster, Hver kommer med et verktøy Rock Stuļģītis dobītes, IJ Puss rock med en skjev rygg.
. . . Kjærlighet er den eneste å venne seg til.
album gir bare hint av hva de er i stand til å utøve uten å være uhøflig formante dem til å gjøre gode gjerninger, men ikke gjør det med mindre det kan gjøres.
Woman dekorert med stillhet.
mest elskede bønn til Gud er kjærlighet.
mest dyrebare for meg er gitt: Først blant dem er kjærligheten for folket Den andre av disse er min beskjedenhet, Den tredje skatten er min ydmykhet. Hvem er det toleranse, kan det bli en fet, Hvem er beskjedenhet, kan det råd til å være sjenerøse, Å ha ydmykhet, kan det være en linjal. Brave uten menneskelighet, Uten den sjenerøse beskjedenhet, Kongen, hadde ingen ydmykhet På vei mot undergang sin.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt