Dikt til farsdag / Bursdag dikt

Lykken er evnen til å elske.
kvinne er mer i stand til spesifikke ideer, ikke på generaliseringer og distanserende. Hennes nysgjerrighet hovedsakelig fokuserer på fakta og detaljer.

Personlighet er ideen om offer. Liv, som den har gjennomført, er bare mulig rettferdig liv, og dermed, fra synspunkt av sannhet og faktisk den samme personen i det hele tatt ikke finnes, fordi det [selv] er uten betydning, og ham til å bli ødelagt. I kontrast, har eksistensen bare genus, er sistnevnte anses som den eneste av eksistere.
verste fiende av mot og selvtillit er en følelse av komfort.
Hva ønsker du for i dag, Når veien er så lang reise? Takk for alt du ga til oss, Det faktum som alltid har vært til stede, Vi elsket deg, ikke skåner seg selv, Takk for alt, alt, mamma!
tro på seg selv, setter sin stolthet på å tilhøre samme moralske adelen.
Solen er den skarpeste, Māmuliņa favoritt, Yngste familien jeg, Cīrulītis tidlige morgener. Lyseste sollys, Vakre blomster enger, Tenk på all den letteste, Jeg skynder til den dyreste. Det er min māmuliņa, Piece of my life, Som blomst ly, Jeg er på mors varme. / Maris Zinbergs /
Nei jeg kan ikke gå god for Herren, som ikke tilhører seg selv.
Leie sammenlignet med langsiktig leieavtale. Under leieperioden klienten betaler husleien, som følge av differansen mellom kjøpesummen av bilen og restverdien. I gjennomsnitt er de 30 - 40% av ny bil verdi. Dette betyr at banken eller leasingselskapet kjøper kunden valgte bilen og satte den til klienten for bruk av en bestemt dato.
Bada tid til å lese ulven bær tranebær.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt