Dikt til farsdag / Bursdag dikt

strimler skyer caurskrēja opera hall En ser du Ruda dāvājāt gjennom tåken Å, du trenger så lite - et smil før midnatt. Strips skyer og måker lepper roper ryggen. Hånd stramt som du saliekat bønn komprimert lepper. Medisin i mørket gjennom midnatt snø du atsildāt. La denne lille hjerte på håndleddet hans. Strips skyer, malm! Opera House Han vil trekke engler grønt til blått Jenter danser en Våren er her.
ekte mann åpner døren inn til foten, fordi du har hendene fulle med godteri og blomster.

Aldri glem kraften i musikken. Den stand til å fullt avsløre hans minne.
nettverksbane avstå fra det onde, og gjorde sin vei til høyre gir liv.
argumentere for at hunden vil bjeffe tilbake.
Ledere er innovative gründere som er i stand til å se inn i fremtiden. Den største oppmerksomheten de har betalt for oppgaven.
Julenissen er den riktige tilnærmingen : besøke folk bare en gang i året .
Med de varme tårene gråtende stearinlys, sørge for utgående året. Men det kokende vær fyren, Gi oss tilbake nyttår.
kontrovers er oppfordret til å fokusere, ikke følelser.
Hva gjør disse tider i vår krangel om døden av hat, hvorfor, hvor våre fedre hadde noen grunn til å hevne, er vi bare i begynnelsen, og dermed de første skritt er allerede drepe, og at det er, om ikke feighet? Alle vet veldig godt at mer mot og stolthet i å beseire fienden er nødvendig, ikke å vinne piebeigšanai og satricināšanai fiende, snarere enn å drepe den. Enda mer, slik at ønsket om hevn resulterer i en bedre fornøyd, fordi det ikke bør være noe annet enn føle deg fienden. Her er hvorfor vi neatriebjamies eller dyr, eller de føttene falt stein, fordi de ikke klarer å føle vår hevn.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt