Dikt til farsdag / Bursdag dikt

Ikke si at livet er en pine bare fordi vi ikke er i stand til å leve
jeg tilfeldigvis se de tre bøndene til sin mors dødsleie. Selvfølgelig var det smertefullt. Andre navlestreng ble kuttet. Igjen ble løst knuten som binder en generasjon til en annen. Tre sønner innså at forble en at de alle har til å lære at det ikke er familien bordet der for å samle offentlige helligdager, at livet ikke lenger stang, som de alle oppstått. Men jeg fant en link pause og at livet kan gi to ganger. Dessuten vil de sønnene bli en familie hode, trekk sentre, avlshanner, for å komme en time da de bare passerer tømmene unge publikum, som for tiden spilles på tunet.

få gode ord kan gjøre folk glade, så det må ikke brukes til å nekte dem til ham.
Menneskeheten står ved et veiskille mellom den dødelige fortvilelse og fullstendig utslettelse. Gud, gi oss lyst til å gjøre det riktige valget!
støvet på jorden mottar en spydighet, men gir til sine egne blomster.
feighet, prurience, svakhet, klamrer seg til sin fødeby hånd, selvtilfredshet, tramīgums - det er seks hindringer reell intern vekst.
Wise passivitet eller uvirksomhet er ingenting mer enn evnen til å skjule følelser.
Frykt er sinnet staten til tilfredsstillelse av dette ønsket blir ikke oppfylt.
Det er folk som ikke styrt av munnen til den grundig apdedzinājuši.
ingen historie av klasse dominans oppnås, hvis ikke hevet sine politiske ledere, tillitsvalgte, som har vært i stand til å organisere en bevegelse og å administrere dem.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt