Dikt til farsdag / Bursdag dikt

virkelige størrelsen på den økende bevisstheten om sin makt, tilsynelatende - en annen svakhet samvittighet.
av deres forpliktelse flittig mennesket selv vil bli belønnet med tilfredshet han følte, og han bryr seg ikke om ros, ære og takknemlighet over hva han viser.

Å, du vet fortsatt ikke. Men døden av svart Vedas Hvor vanskelig Salta tālēm mørke feier, Til skjøre blomsten av lykke felte arr Når sommeren er over landskapene av blomster kalles glede.
Takknemlighet takknemlighet eller begjær eller kjærlighet søken et resultat av å gjøre godt mot den ene av de samme affektive kjærlighet har ført til at vi gjør godt.
ærlig mann å leve, ikke hvordan han liker, men hvordan de gjelde: at ingen kone, ingen venner ikke vurdert som høy, på grunn av sin lenger forsinket liv og oppkvikket søke døden, er det en manet. Dersom de pårørende interesse krever det, sjelen, har ikke bare når den ønsker å dø, men når allerede begynt å dø, hans jāpavēl stopp og gjør dette for å behage noen. For andre, kom tilbake til livet er et tegn på edle sjeler.
krig korrumperer ikke bare kroppen, men ånd IJ, og den elendighet den største i ånden av den øverste uhøflig, streber etter kraft formål, toppen ute av stand til en høyere og finere ånd av aktivitet, folk spirituelle nivået sunket. Storhet slipp bare Krigen, da de undertrykte folk og åk
Hvis du ser at forholdene ikke er gunstige for deg, så nespītējies mot dem, men la dem passere sitt eget tempo, så det motsetning til situasjonen - det blir en slave, men at subjekt - en herre over dem.
Bare han er i stand til å virkelig elske det gode i våre hjerter, uforenlig hat onde.
gjør en dårlig jobb - objektiviserende og grunnleggende, gjør godt når de ikke er knyttet til farene - en normal ting. En god mann - en som gjør store og edle ting, selv om han var risikere alt.
mann til å bryte sine lenker, er det tillatt å bruke alle midler, uten unntak.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt