Dikt til farsdag / Bursdag dikt

jeg skrev dette brevet lenger enn vanlig fordi jeg manglet tid til å skrive kortere.
er ikke mulig å gi frihet til folket, lindrende dem av liv eller skjenket Grunnloven: de sover i sengen og sin frihet vekker som slaver. Frihet er bare en sannsynlighet, som gir den ånd av frihet.

seg til en mann - en hel verden å bli født og dø med ham, under hver gravstein - en hel verdenshistorien.
Slik ære gudene? Gud vil respektere det, som ble kjent med ham, trenger ikke Gud trenger tjenere. Hvorfor? Han serverer cilvēkdzimumam, er villig til å hjelpe overalt og alle. Hoved bilde av en Gud - de tror på, så - å gjenkjenne dižumu ham, å anerkjenne deres godhet, uten noe som det er dižuma, vet at det er de som styrer verden som kan ordnes med universet ditt, holde cilvēkdzimumu, noen ganger også bekymret enkeltpersoner. Hvis du vil stille inn gudene i deres favør, bli bra! Hva de imitere det hedre dem nok.
Han er en tenker: det betyr at han er i stand til å oppfatte ting enklere enn de egentlig er.
Hold deg å vurdere - er staten. Ettersom tilstanden? Soul? Spirit?
Ingen ulykke ikke er verdt det til bak ønsket om å flykte fra det, jakten på døden.
Så langt har vi fått en fiende, og slapstoties angripe hemmeligheten som gjør mistro selv sin grunn for å være og en illusjonen om at kampen er ikke mot - den synden, forsømmelse, sekularisme, likegyldighet til vår nabo, som bor i kjødet - er normalt. Og at veien til Gud er tom mareritt. Folk millioner kroner, som fienden varsel, i dag er det mange flere enn hva synder ble ødelagt av flom vann.
Når strømmen selv båret bort av ord, sa hun, \"jeg meg selv var det som ville svømme til havet! \"
på dørstokken! Gi meg litt tid, Jeg vandrer langs dørstokken. Aizdomāšos om hva som var En flott, hva en merkelig våren. Jeg vil komme til deg og si- Du er den som vil være min fremtid. Alt starter fra ingenting, Bo kun være som du var før. Så søt, kan dette øyeblikk være Og nok en gang oppnådd ønsket Jeg kommer og apstāšos nodomāšu- Er forvirringen rundt meg igjen? Jeg lukket øynene og tier. Hvor langt vil jeg gå? Alle har lenge forsvunnet, og jeg er klar til ... Bare redd som ikke vil være i stand til å forklare- Hvorfor jeg ikke er egentlig ligger? Så lidenskapelig, rolig og behagelig- Jeg igjen har vinger. Jeg skal til hjertet ditt til det halve. Det vil ikke være så vanskelig.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt