Dikt til farsdag / Bursdag dikt

ønske er å elske deg selv og tretthet i overflod, ønsket om å bli elsket, i motsetning til - selv craving, selv-kjærlighet. Elsker deg izdāvā, ønsker en som ønsker å bli elsket, som en gave for seg selv.
mot nye vårdager å gå. Til mars stormer og i årene fjellet. Og rakler blomstring som en sky. Og lerker synger aiztrenc frost. Du stopper et øyeblikk å føle hjertet Når opphisset etasjer på midten av karrieren. Bekker å snorke. Solen skinner klart. Å drømme fuglene flyr mot vinden. Fra år med hjerte trenger ikke være redd. Ved munningen av den brune sette fløyter, Så igjen vil ønske å forfølge etter høy vannstand. Så igjen, vil du se: snow blomstrer blomst.

tur til glede er sorg, Stjerne tråder zvīļi - Hvorfor landet er overgrodde fot, Hvorfor gå til de som fondly?
Star, nøkkelen til den skinnende, en måned kan du deaktivere og sølv over terskelen krysset, men ikke, ikke, Jeg ønsker lievenēm her for å sitte, på månen lievenēm baltiske sanddyner. Du er en stjerne, du, lås, glød et kort øyeblikk av evigheten, timeglass - Østersjøkysten over Gulf ford hvit måne.
Det er ingen slik glede, som til slutt nepārtaptu overmetning.
Nenojauciet altfor hastig bygning som ikke er veldig praktisk til den nye nenokļautu ulempe. Øke den gradvis.
Her, i sengen, liggende i din bevis for eksistens. For denne lille liv gjerne deg tilbake din egen. Ingen vil si at det vil bli. Ingen vil si det ville også mislykkes.
Uansett en mann gjør, han har en tendens til alltid å gå minst motstand.
Theodore Roosevelt sa en gang, må\'\' som du er i stand til med det du har, akkurat der du er!\'\' noble råd.
tillegg til den store porten er alltid ubetydelig wicket.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt