Dikt til farsdag / Bursdag dikt

Alle menneskelige handlinger har en av følgende årsaker: ved en tilfeldighet, natur, tvang, vane, sinn, lidenskaper og lyster.
Helse og rikdom, folk innløst fra bitter erfaring gjør det likegyldig til deres stipendiater. Mens folk er seg selv rammet av en ulykke er mye mer medfølende til nærmeste lidelse.

TICKET hytte i Kasserer ved vinduet sitter Vise dine billetter. Vennligst beordret penger boks: - En billett til sommeren, Jeg kan gå til det samme, Camel med kamielēnu, Bjørner seg, føde barn, Baby Elephant, en sjette år. I min stue, De sover i sengen min, Vil stige over åser og hummocks, Atpūtīšos, opp den samme, Bears vokse til å føde barn, Camel med kamielēnu, Baby Elephant, en sjette år. Veien svinger langs maurtue og Skuffer i hendene på kurver i hendene på Bare bading bikšelēs Vi løp bringebær, Hazel bush venter på oss bred, Herd løp - løp den samme, Bjørner vil løpe til å føde barn, Camel med kamielēnu, Baby Elephant, en sjette år. Mens smerte av helvetesild, Alle er redde for dyrene, At jeg vil sette dem å bo. På sokkelen, men de vil gråte, Sigh, skrike igjen, Hvis jeg går med en gang. Må ikke glemme det og ikke kan, Som en medisin de ga meg, Overtalt, syke set Jeg foretrekker å fullføre diagrammer, Sa: \"Ikke vær lei enten av deg!\" Bjørner seg, føde barn, Camel med kamielēnu, Baby Elephant, en sjette år. - Kassereren klikk på knappen Ga en billett gjennom vinduet, Sa det Til alle hører: - La nepieklājas venner! Trist å leve i tomme hus. Jeg forstår at eden de frykter Selv om krypende ut av sine sjetonger. Derfor er min avgjørelse: Å drive bjørner, føde barn, Camel med kamielēnu, Baby Elephant, en sjette år.
sinn er selv hjem og himmelen selv kan bringe til helvete, og helvete - himmelen.
. . . må nøye unngå religiøs folk føler bitterhet, som bare fører til religiøs styrking av fanatisme.
Vi ser at menneskeheten uvitende om at å gå rundt i vanlig sunn fornuft styrt av motorveier og diktert av lovene i naturen, er det meste av det som føles oppfylt og fredelig.
Gode gjerninger er som dikt. Ganske lett å dekke ansiktet, men de er ikke alltid forstått av sinnet.
Jeg skulle ønske jeg kunne nok en gang tilbake til barndommen, da min største problemet var mangler bamse. . .
grådig sjel er årsaken til alle de onde gjerninger.
mennesker mangler visdom til å være fornøyd med sine prestasjoner.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt