Dikt til farsdag / Bursdag dikt

få gode ord kan gjøre folk glade, så det må ikke brukes til å nekte dem til ham.
bundet til å være volatile, noen ganger det går på, og noen ganger sagrīļojas saļimst.

Ingenting overveldende sinnet, er det ingenting å forårsake så mye ondskap, sladder, håner, intoleranse, ligger som en selvstendig opphold sammen, ansikt til ansikt, fire vegger med en venn.
Uansett hva skattene fylle medgift kister, er viktig evnen til å bruke det du har viet.
den smale betydningen av ordet dogmatisme betyr at det er tilslutning til ensidig og en konklusjon er i strid med funnene avslått.
skapte mennesket til å leve i samfunnet, skille mellom dem fra dem ved å isolere ham - og hans tanker blir uorganisert, karakter vil bli grusom, hundrevis av absurd lidenskap vil oppstå i sin sjel, sin absurde ideer rot hjernen som en vill tornete tre i ørkenen.
Av alle stier til kvinnens hjerte, er medfølelse den korteste.
Ligner på hvordan menneskekroppen er stygg bli hvis alle medlemmene skal være utstyrt med øynene , samt landet blir stygge når sine borgere bli utdannet på grunn av sin lydighet ville plassere stolthet og ambisjoner. En lidenskap for vitenskap ville være dårlig markedsføring for å gjøre et land rikt , ødelegge landbruket som strømmer folk på kort tid hunner ubefruktede hær som igjen et godt inntrykk ganske røff enkelhet enn fra å lese bøker nedstammer intelligens . . . lv . Allmennutdanning ville føre til at tallet på dem som sår tvil , ville gå langt utover det antall som ville være i stand til å fjerne tvil . . . lv . .
Hvert barn til en viss grad et geni, og hver geni til en viss grad - et barn. Likhet mellom to show naivitet og edel enkelhet.
Hvor vakker dag å kjøre til at kjærlighet og at kjærlighet kan være din konstant glede å dele med de menneskene vi elsker.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt