Dikt til farsdag / Bursdag dikt

I heart stopper med deg Og tie, Hjerte, kjempet evigheten, Totalt stille.
hele verden uten å plukke blomster Jeg skal bare være Bare gjennom å gi og du så på som et par av bønn denne gale verden i himmelen historien, hendene foran lynet, og plutselig skygge faller fra himmelen, så vet du at lynet er grep og til deg vil det ikke komme nāvīgums, og himmelen blir høytidelig tomt - hvit aske, jeg sakte nobiršu over hele verden uten å plukke blomster.

På den lange veien går vi gjennom hele livet , Please , måne og stjerner i en liten bit av kjærlighet .... Ha en god bursdag og stemninger til hjerte fryder ! Happy Birthday !
Beauty - til kvelden, godhet - til døden.
Du blir vant til å tenke at døden ikke er noe for oss, fordi alt både gode og dårlige følelser er gitt, men døden er et tap av følelse.
oppgave av regjeringen - til å overvinne vanskelighetene før de er blir uoverstigelige.
ingenting dumt om fornuftig ut av sted, så ingenting er negudrāks den perverse visdom. I vogna foran hesten, men enhver handling som ikke tilpasser ikke til dagens forhold, verken ønsker å ta tid og sted, og heller festen å huske loven - enten drink eller aizvācies - men krever at komedien ikke ville være en komedie.
Den ærlige mannen, jo mindre han mistenker det er mer enn urettferdig. Vile sjel alltid tilskrives mye action og andre nefarious motiver.
alltid finne en tredje vei ut, bare for å være i stand til å finne den.
Vengeance er begjær, som oppfordrer oss til å gjensidig hat gjøre ondt som vi har blitt påvirket av den samme affektive forfaller.

Dikt til farsdag / Bursdag dikt