születésnapi köszöntés / születésnap

Lehetővé teszi, hogy szeretném, ha születésnapi boldogság a nap egy csomó fénysugarak : Ha az út nehéz , a barátok a család , amely a kezét , és sauc.Novēlu minden jót , és mosollyal az ajkán sagaidītnākamo születése sajnos a nap!
A hosszú út megyünk az egész élet, kérem , a hold és a csillagok egy kis szeretet .... Van egy jó születésnapi és hangulatok a szív örülni ! Boldog születésnapot!

Születésnapi üdvözletet
Lehetővé teszi, hogy a születésnapi szeretném, ha boldog a nap fény sokat: ha az út nehéz - így körül barátok család , ami a kezét , majd megadta .
Én ahogy a fekete halál árnyéka , de az elme még mindig nepierod a felismerés, hogy drága gyermekem soha többé nem jön le , hogy annak ellenére a lágy rociņas.Kas gravitáció tekercs vállamról ? Mit enyhíteni a fájdalmat a szívében ? Csak csend körül , nyugalom - gyász köszöntés.
Kellemes az éjszaka a csillagok , de nem a ēnām.Skaiti életed mosolyog , nem asarām.Un örülni minden születésnapi , köztük a kor barátai , nem évek után .
A születésnapi idézi minden jó az életben is egy örömteli szívvel , és várja a következő életben minden nap sokkal több fényes pillanatokat előttünk a jövőben.

születésnapi köszöntés / születésnap